Avrupa zaferi ve Hoca’nın talipleri!

TRABZONSPOR hem lig de hem de Avrupa da yavaş yavaş havasını bulmaya başladı.

Haberin Devamı

Mersin maçıyla biraz umut verir gibi olmuştu. Lokeren maçında da ilk yarı değil ama ikinci yarıda sahada ne istediğini bilen bir Trabzonspor vardı. Trabzonspor hazır mı, değil. Sanki, Vahit hoca tribündeyken takım daha iyi oynuyor gibi. Tabii ki bu işin şakası ama Vahit hocanın da başka şeylerle uğraşmayı bırakması gerekir. Geldiğinden bu yana hep tehditkar bir havası var. Olmassa giderim diyor, teklifler var diyor. Hal böyle olunca da bu tür söylemlerden başta futbolcular dahil her kes etkileniyor. Ne yapmak istediğini bir türlü anlamış değilim. Böylesine önemli bir maç öncesinde telefonlarına gelen teklifleri göstermenin ne anlamı var?

2. gol havlu attırdı

Trabzonspor’un Vahit hoca geldiğinden bu yana en büyük hastalığı bir türlü organize olamıyor. Defans ayrı telden, orta saha ayrı telden, forvetler de bir başka telden çalıyor. Kendi sahanda mutlak kazanman gereken bir maç ama Trabzonspor’un hiç de öyle bir görüntüsü yok. Dün akşamki maçın ilk yarısında orta saha yok gibi. Forvette Cardozo bir şeyler yapmaya çalışıyor ama ona ayak uyduran yok. Çırpınıyor, tek başına pres yapıyor ama arkadaşları onu seyrediyor. Zaman zaman Trabzon kıpırdamadı değil.
Trabzonspor tek farklı skorun tehlikesini bildiği için ikinci gol için de elinden geleni yapıyor. Fırsatlar da buluyor ama tedbiri de elden bırakmıyor. Yani Avrupa da nasıl oynanması gerektiğini ikinci yarıda gösteriyor. Sonlara doğru de olsa ikinci gol gelince Lokeren de havluyu attı.

Yazarın Tüm Yazıları