G.Saray'a takılıp kalmayalım

Güncelleme Tarihi:

G.Saraya takılıp kalmayalım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 00:49

F.Bahçeli yıldız, “Gol atma konusunda sıkıntı yaşamıyoruz. Belki geçen yıla oranla az gol attık ama daha iyiyiye gideceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, G.Saray derbisini kaybettiklerini, ancak bu maça takılıp kalmayacaklarını, bu sezon ne istediklerini bildiklerini söyledi.
Sow, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, Galatasaray maçını unutmaları gerektiğini belirterek, “Derbiyi kaybettik ama buna takılmamamız, bu sayfayı çevirmemiz gerekiyor. Bir maça takılıp kalamayız. Bizim hedeflerimiz var. Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir takımız. O yüzden artık bu sayfayı çevirip, buna takılıp kalmayıp önümüze bakmalıyız. Çünkü, bu sezon ne istediğimizi biliyoruz” dedi.
Ligde Gençlerbirliği ile oynayacakları maçta galip gelmek zorunda olduklarını vurgulayan Senegalli futbolcu, “Bu hafta 3 puanı alarak, Beşiktaş deplasmanına moralli gitmek istiyoruz” diye konuştu.

‘SAKATLIĞIM TAMAMEN GEÇTİ’

Haberin Devamı

TARAFTARLARINDAN destek isteyen Moussa Sow, F.Bahçe’nin gol atmak konusunda bir sıkıntısı olmadığını belirtirken, şöyle devam etti...
“Belki daha fazla çalışmamız, iyi çalışmalarımıza devam etmemiz gerekiyor. Evet belki daha önce daha fazla sayıda gol atıyorduk, bu sene belki daha az sayıda kaldık şu ana kadar ama o konuda da daha iyiye gideceğiz. Öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum.”
Sakatlığının geçtiğini, kendisini çok iyi hissettiğini kaydeden Sow, “Bu sakatlık benim için büyük bir üzüntü oldu. Çünkü Galatasaray maçında ilk 11’de sahada olmak isterdim. Sahada takım arkadaşlarımla, o atmosferde olmak isterdim. Ancak böyle bir durumdayken oynamam doğru olmazdı diye düşünüyorum. Fakat Allah’a şükür, bugün kendimi iyi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!