Melo 'sus' işaretinin sebebi açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Melo sus işaretinin sebebi açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 22:39

Galatasaraylı Melo, Fenerbahçe maçından sonra Instagram'ından yayınladığı 'sus' işaretli fotoğrafını anlattı. Brezilyalı futbolcu, "O hareketle Fenerbahçe'ye ya da herhangi bir kimseyi hedef almadım. Sus işareti Cruzeiro'dan eski takım arkadaşım Maurinho'dan öğrendiğim bir hareket. 'Sakin ol 'anlamına geliyor" dedi.

Haberin Devamı


Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Felipe Melo, GSTV'de katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu.

İlk olarak taraftarlarla arasındaki güzel bağı anlatan Melo, "Her geçen gün ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anlıyorum. İlk geldiğim zaman da söylemiştim. Ben buraya şampiyonluk yaşamaya ve tarih yazmaya geldim. Allah'a çok şükürki bunlar bana nasip oldu. Geldiğim ilk sene çok anlamlı bir şampiyonluk yaşadık. Ezeli rakibimizin sahasında kaldırdığımız bir şampiyonluk kupası var. O da benim tarihe geçmemi sağladı. Ondan sonra gelen başarılarla beraber taraftarla aramızdaki bağ daha da güçlendi" dedi.

O HAREKETİ MAURİNHO'DAN ÖĞRENDİM
Programda Fenerbahçe maçından sonra yaptığı sus işaretinin sorulması üzerine Brezilyalı oyuncu, şunları söyledi:
"Bu soruyu sormanız çok iyi oldu. Ben de bunu açıklamak istiyordum. Beni sosyal medya üzerinden takip eden kişiler bu hareketin sadece galibiyetten ötürü çıkmış bir hareket olmadığını bilir. Bu çok öncelerden gelen, benim Brezilya’da oynadığım yıllara dayanan bir hareket. Cruzeiro’da oynarken çok yakın bir arkadaşım vardı, şu anda artık futbol oynamıyor, ismi Maurinho. Onun yaptığı bir hareketti bu. Ne zaman birisi ondan sahada top istese, bağırsa hep bu hareketi yapar. 'Sakin ol, bana bırak' tarzı bir hareket bu. Yanlış anlaşılma olmasın. Kesinlikle herhangi bir oyuncuya ya da rakibe karşı yapılmış bir hareket değil" diye konuştu.

Haberin Devamı

TARAFTARIMIZ KÖTÜ GÜNDE DE YANIMIZDA OLSUN
Taraftarların her zaman destek vermesini isteyen Melo, "Taraftarlarımız hep bizim yanımızda olsunlar. Futbolcular için onların verdiği destek çok önemli. Sahaya çıktığımız zaman Galatasaray isminin duyulması, o tezahüratlar ve bizim bire bir ismimizi duymamız bizi ekstra motive ediyor. Sonuç ne olursa olsun hep bizim yanımızda olsunlar. Emin olsunlar ki ben ve arkadaşlarım taraftarımızı ve camiayı mutlu etmek için elimizden geleni yapıp, bu sene mutlu sona ulaşacağız" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!