Partizan - Beşiktaş: 0-4

Güncelleme Tarihi:

Partizan - Beşiktaş: 0-4
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 21:30

UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında Beşiktaş, Sırbistan temsilcisi Partizan'ı rakip sahada 4-0 mağlup etti. Siyah beyazlıların gollerini 18. dakikada Veli, 45'te Demba Ba, 52'de Oğuzhan ve 54'te Gökhan Töre attı.

Haberin Devamı

Stat: Partizan
Hakemler: Paolo Mazzoleni, Riccardo Di Fiore, Matteo Passeri (İtalya)
Partizan:
Lukaç, Volkov, Stankoviç, Çirkoviç, İliç, Stevanoviç, Jivkoviç (Dk. 67 Grbiç), Drinçiç (Dk. 61 Markoviç), Pantiç, Lazoviç (Dk. 61 Ninkoviç), Şkuletiç
Beşiktaş:
Tolga Zengin, Sivok, Franco, Motta, Gökhan Töre (Dk. 64 Kerim Frei Koyunlu), Veli Kavlak, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 78 İsmail Köybaşı), Necip Uysal, Demba Ba (Dk. 69 Cenk Tosun), Olcay Şahan
Goller:
Dk. 18 Veli Kavlak, Dk. 45 Demba Ba, Dk. 52 Oğuzhan Özyakup, Dk. 54 Gökhan Töre (Beşiktaş)
Sarı kartlar:
Dk. 14 Olcay Şahan, Dk. 31 Motta (Beşiktaş), Dk. 42 Volkov, Dk. 75 İliç (Partizan)

İKİ TAKIMIN DA GALİBİYETİ YOK
Beşiktaş ve Partizan grupta yapılan iki maçta galibiyet alamadı. "Kara Kartallar", ilk hafta İstanbul'da Asteras ile ikinci haftada ise deplasmanda Tottenham ile 1-1 berabere kaldı ve 2 puan topladı.

Partizan ise ilk karşılaşmasında evinde Tottenham ile golsüz berabere kalıp, deplasmanda Asteras'a 2-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Partizan - Beşiktaş: 0-4

ÇOK SIKI GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI
Sırp polisi Partizan-Beşiktaş maçında olay çıkmaması için çok sıkı güvenlik önlemleri aldı. Siyah beyazlı taraftarlar, polislerin kontrolünde bir merkezde toplanıp stada götürüldü.

Partizan - Beşiktaş: 0-4

5 TÜRK TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI
Beşiktaş taraftarları, Partizan maçı öncesi polisin belirlediği toplanma noktasından alındı ve maçın oynanacağı stada güvenlik kordonu içinde getirildi. Karşılaşmada yaklaşık 2 bin güvenlik görevlisi hazır bulundu. Mücadele öncesi stat çevresindeki bazı ana ve bağlantı yolları kapatıldı. Karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın kaldığı otel ve taraftarların ağırlıklı olarak konakladığı yerlerde dahi polis bekletilmesi dikkat çekti. Polis, alkollü olan ve küçük çaplı taşkınlık yapan 5 Türk taraftarı gözaltına aldı.

Haberin Devamı


Partizan - Beşiktaş: 0-4

YAĞIŞLI HAVA TRİBÜNLERİ VURDU
Karşılaşma öncesi yoğun yağmur, Partizanlı taraftarların maça ilgisini az da olsa etkiledi. Grobari'nin bulunduğu güney tribünü tamamen dolarken, batı tribününde de çok az yer kalması dikkat çekti.

CEZALI TRİBÜN!
Partizan taraftarlarının Tottenham maçında açtığı ırkçı pankart nedeniyle Grobari'nin bulunduğu güney tribünündeki 1320 kişilik K bloğu kapalıydı.

BELGRAD'DA 750 KARTAL
Beşiktaş taraftarları zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 750-800 taraftar deplasman tribünündeki yerini aldı. Beşiktaş bölümünde Türk bayrağı açılması dikkat çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!