İstanbul'a 'ağır' darbe

Güncelleme Tarihi:

İstanbula ağır darbe
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 01:23

İstanbul bu sabah saatlerinden itibaren "ağır" darbelerle sarsıldı. Sabah erken saatlerde Barbaros Bulvarı'nda yol kenarı peyzaj çalışması yapan vinç devrildi, trafik felç oldu. Öğle saatlerinde ise bu kez Başakşehir'de bir vinç üst geçide çarptı, üst geçitde hasar oluştu. Bu kazadan yaklaşık iki saat sonra ise Göktürk'te bir hafriyat kamyonu bariyerleri parçalayarak yan yattı.

Haberin Devamı

HAFRİYAT KAMYONU BARİYERLERİ PARÇALADI

Eyüp Göktürk yolu üzerinde, bir hafriyat kamyonu henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere vurduktan sonra yan yattı. Kamyon sürücüsü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Kaza saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Beytullah Ercan'ın kullandığı 34 TL 1053 plakalı hafriyat kamyonu, Göktürk yolu üzerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle bariyerlere vurup parçaladıktan sonra yan yattı. Kaza yapan kamyonda bulunan hafriyat toprağının yola savrulması nedeniyle iki şerit trafiğe kapandı. Göktürk yolu üzerinde uzun araç kuyrukları oluştu.


Haberin Devamı

İstanbula ağır darbe
Vinç üst geçide çarptı

ÖNCE HASTANEYE GİTTİ, SONRA GERİ DÖNDÜ

Kamyon şoförü Beytulah Ercan ise önce hastaneye gidip ilk tedavisini yaptırdı. Daha sonra yeniden kaza yerine dönen Ercan, "Kaza yaptıktan sonra hastaneye gittim. Geri geldim. Kamyonumun başındayım" dedi. Kaza yapan kamyonun kurtarılması için vincin çalışması devam ediyor. Polis ekipleri de trafiği tek şeritten veriyor.

İstanbula ağır darbe
Barbaros Bulvarı’nda vinç devrildi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!