Üniversitelilere çorba ve simit

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilere çorba ve simit
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 16:56

Bursa’nın merkez Nilüfer Belediyesi, Uludağ Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilere her sabah çay, çorba ve simit dağıtacak.

Haberin Devamı

Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Görükle Kampusu’ne ve Görükle yerleşim bölgesine kurulan stantlarda 2 bin kişiye hijyenik ortamda çorba, poğaça, simit, soğuk sandviç ve çay servisi yapılmasına başlandı. Hafta içi her gün 08.00-10.00 saatleri arası Görükle’de çorba dağıtımı yapılırken, Uludağ Üniversite Kampusu’nde Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri çorba, salı ve perşembe günleri ise poğaça, simit, soğuk sandviç ve çay ikramı yapılacak. Akşam saatlerinde ise her gün 16.15-18.00 saatleri arasında kampus içerisinde çorba dağıtımı tüm eğitim öğretim yılı boyunca devam edecek.

Çorba ve poğaça dağıtımına Nilüfer Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Bozbey de katıldı. Öğrencilerle birlikte sıraya giren Bozbey, simit yedi ve gençlerle sohbet ederek sorunları dinledi. Mustafa Bozbey, şöyle dedi:

Haberin Devamı

"Nilüfer Belediyesi olarak yine bu yılda öğrencilerimize destek olmak amacı ile böyle bir stant açtık. Hem üniversitenin içinde hem de Görükle de yerleşim sitesinin hemen yanında her gün 2 bin öğrenciye çorba ve poğaça dağıtıyoruz. Onların beslenmelerine en azından bir çorba ile destek olmaya çalışıyoruz. Çünkü onlar üniversite süresince Nilüferli. Onlara destek olmak Nilüfer Belediyesi’nin önemli politikalarından bir tanesi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!