Tepsiyi dekorasyonda kullanın!

Güncelleme Tarihi:

Tepsiyi dekorasyonda kullanın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2014 16:28

Dekorasyonda en önemli noktalardan biri aksesuarların doğru yerlere yerleştirilmesidir. Tabi objenin nekadar çekici de olduğu önem taşıyor. Bu noktada ilginç aksesuar fikri olarak tepsileri değerlendirebilirsiniz...

Haberin Devamı

Salonda, yatak odasında, banyoda kısacası evinizin her odasında tepsilerle hoş köşeler oluşturabilirsiniz. Gümüş tepsiler, altın varaklı tepsiler, cam tepsiler, aynalı tepsiler… Bütün bunlar evinizin dekorasyonunda kullanacağınız şık objeler olabilir.

Tepsiyi dekorasyonda kullanın

Tepsileri mumlarınızı yerleştirmek için kullanabilirsiniz. Evinizin renklerine uygun mumlar ve belki de anneannenizden kalma ince bir dantel ile gümüş bir tepsiyi tamamlayabilir ve hoş bir aksesuar elde edebilirsiniz. Tepsi içerisinde mumlarla evinizde romantik bir hava yaratabilirsiniz.

Tepsiyi dekorasyonda kullanın

Haberin Devamı

Evinizde ki değerli antika objeleri bir tepsinin içerisinde bir araya getirerek onları aynı zamanda korumaya da almış olursunuz. Tepsi içerisine yerleştirdiğiniz mumlarınızı çiçeklerle daha da şıklaştırabilir evinize hoş bir hava katabilirsiniz. Tepside ki mumlarınızın ve çiçeklerinizin yanına dekoratif objeler koyarak onu daha da zenginleştirebilirsiniz.

Tepsiyi dekorasyonda kullanın

Çiçekler böylesine şık vazolarda bir tepsinin içerisinde eminim çok daha güzel görüneceklerdir. Çiçeklerinizin yanına sevdiğiniz objeleri de yerleştirebilirsiniz. Böylece sevdiğiniz, şık parçalarla güzel bir köşe oluşturmuş olursunuz.

Tepsiyi dekorasyonda kullanın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!