Yeteri kadar seksi değil!

Güncelleme Tarihi:

Yeteri kadar seksi değil
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 08:35

Vizyona girmesi sabırsızlıkla beklenen 'Grinin Elli Tonu' filminin bazı sahneleri yeniden çekiliyor. Gerekçe: 'Yeteri kadar seksi olmadı, oyuncuların kimyası tutmadı!'

Haberin Devamı

Vizyona girmesine 4 aydan az bir zaman kala, 'Grinin Elli Tonu'nun bazı sahnelerinin yeniden çekilmesine karar verildi. Dakota Johnson ile Jamie Dornan sete çağırıldı, ikilinin 'karşılaşma' sahneleri de dahil olmak üzere birçok bölümün üzerinden geçildi. Gerekçe; yapımcıların kimi sahneleri yeterince 'seksi' bulmaması ve iki başrol oyuncusu arasındaki kimyanın bir türlü tutmaması...

Yeteri kadar seksi değil

Us Magazine sitesine konuşan set çalışanlarından adını açıklamak istemeyen bir kaynak, "Dakota yeteri seksi bulunmuyor. Daha masum ama aynı zamanda da seksi olması lazım" dedi. Yapımcı şirket Universal ise söylentileri reddederek, "Kimse oyuncularımızın kimyasını ve yeteneğini sorgulamamalı" açıklamasını yaptı. Set çalışanlarından başka bir kaynak ise, "Ekip her şeyin mükemmel olması için çalışması sürdürüyor" demekle yetindi.

Haberin Devamı

Yeteri kadar seksi değil

Oyuncular Vancouver yakınlarında bir öpüşme sahnesini yeniden çekerken görüldü. Milyoner işadamı Christian Grey karakterini canlandıran Jamie Dorman (32) , ile Anastasia Steele karakterini canlandıran Dakota Johnson (25) parkta çekim yaptı. İkili banklarda oturdukları ve kalkarken öpüştükleri bölüm yeniden çekildi.

Yeteri kadar seksi değil

Film, 14 Şubat 2015'te gösterime girecek.

FRAGMANI ÇOK TARTIŞILMIŞTI

Haberin Devamı

Filme ait 2 dakikalık fragman yayınlandığında sosyal medyada çok eleştirilmiş; kitabın hayranları ve film eleştirmenlerinden büyük tepki almıştı. Fragmanı izleyen romanın fanatikleri, başrol oyuncularını kitaptaki karakterlere uygun bulmadı. Cinsel içerikli sahneler ise “pek klişe” olmakla eleştirildi. Oysa kitap uçarı seks sahneleriyle okurların hayal dünyasındaki fantazilerine hitap ediyordu.

Yeteri kadar seksi değil

BAKMADAN GEÇME!