Galatasaray'a 'hedef maçı' öncesi iki kötü haber

Güncelleme Tarihi:

Galatasaraya hedef maçı öncesi iki kötü haber
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 15:17

Dortmund maçını hezimetle kapatan Galatasaray'da, Chedjou adalesinden, Semih belinden sakatlandı. İki futbolcunun, sarı kırmızılıların 'asıl hedefimiz' dediği Başakşehir maçında oynaması tehlikeye girdi.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-0 yenilerek büyük hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'a iki kötü haber daha geldi.
Sarı kırmızılı savunmanın göbeğinde yer alan Chedjou ve Semih Kaya, Dortmund maçında sakatlandı. Adalesinde problem oluşan Chedjou ile belinden sakatlanan Semih'in pazar günü yapılacak Başakşehir karşılaşmasında oynayıp oynamayacağı yarın belli olacak.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YAPILDI
Galatasaray Kulübü'nden konu ile ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Borussia Dortmund maçı sonrası bel ağrıları oluşan Semih Kaya’nın tedavisine başlanmıştır. Oyuncumuzun beline özel bir enjeksiyon tedavisi uygulanacaktır. Aynı maçta sağ üst ön adele grubunda darbe ve zorlanmaya bağlı sakatlık yaşayan Aurelien Chedjou’nun da tedavisine başlanmıştır. Bu oyuncunun durumu MR tetkikleri sonunda belli olacaktır.

Haberin Devamı

BAŞAKŞEHİR MAÇI GALATASARAY'IN HEDEF MAÇI!
Hatırlanacağı üzere hem teknik direktör Cesare Prandelli hem Burak Yılmaz, pazar günkü Başakşehir maçının Dortmund karşılaşmasından daha önemli olduğunu ifade etmişti. Prandelli, son haftaların formda ismi Olcan'ı, Başakşehir maçını düşünerek Dortmund karşısında oynatmadığını belirtirken, Burak Yılmaz da 4-0'lık hezimet sonrası "Bizim asıl hedefimiz Başakşehir maçı" demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!