Ampute Milli Takımı'na 'Taş' gibi sponsor!

Güncelleme Tarihi:

Ampute Milli Takımına Taş gibi sponsor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 15:05

Taş Yapı, Ampute Milli Futbol Takımı'nın ana, Ampute Futbol Ligleri'nin de isim sponsoru oldu.

Haberin Devamı

Taş Yapı, Ampute Milli Futbol Takımı'nın ana, Ampute Futbol Ligleri'nin de isim sponsoru oldu.
Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, yönetim kurulu üyesi Atilla Bingöl ve Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ece Turanlı, yapılan sponsorluk anlaşmasıyla ilgili istanbul'daki Four Winds'te basın toplantısı düzenledi.

Demirhan Şerefhan, hem Türk hem de bedensel engelliler spor tarihinde çok önemli bir sponsorluk anlaşması yaptıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:
"Birlikteliğin, gerek bedensel engelliler sporlarında gerekse Türk sporunda çok farklı bir yeri olacağı inancındayız. Baktığınızda federasyonumuzun 16 spor branşı var. Bu 16 spor branşının ikisi lokomotif. Tekerlekli sandalye basketbolu ve ampute futbol. Tekerlekli sandalye branşının sponsorluk anlaşmasının geçen sene yaptık. Ampute için de söz vermiştik, bu sözü de yerine getirdiğimiz için çok farklı bir gurur ve memnuniyet yaşıyoruz."

Haberin Devamı

BİR YILLIK ANLAŞMA İMZALANDI
Taş Yapı gibi bir firmanın sponsorluk yapmasının önemli olduğunu belirten Şerefhan, "Taş Yapı'ya çok teşekkür ediyorum. Bir yıllık anlaşma imzalandı. İnanıyorum ki bir senenin sonunda yenilenecek ve uzun yıllar birlikteliğimiz devam edecek" dedi.

AMPUTE FUTBOLUNDA İKİ LİGE SAHİBİZ
Ampute futbolunda iki lige sahip olduklarını kaydeden Şerefhan, "Süper Lig ve Birinci Lig var. Bundan sonra bu liglerimizin başına Taş Yapı ismini alacağız. Aynı zamanda milli takımımızın da sponsoru oldu. Bu birlikteliğin çok daha farklı konularda gelişerek, daha farklı şeyler yaratarak, büyüyeceğine inanıyorum" diye konuştu.
Şerefhan, Ampute Milli Takımı'nın önünde çok önemli bir sınavın bulunduğunu hatırlatarak, "Aralık ayında Meksika'da düzenlenen Dünya Şampiyonası'na hazırlanıyorlar. Polonya'daki Avrupa Kupası'nı namağlup şampiyon bitirdik. Dünya Şampiyonası'nda da final ve şampiyonluk istiyoruz" şeklinde görüşlerini aktardı.

TURANLI: GURUR DUYDUĞUMUZ BİR ANLAŞMA
Taş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ece Turanlı ise gurur duydukları bir sponsorluk anlaşması yaptıkların kaydederek, "Taş Yapı kurulduğu günden beri hep işinin en iyisini yapmaya çalışmanın yanında sosyal sorumluluk bilinciyle de hareket eden bir kurumdur. Birçok sosyal sorumluluk projesine imza attık. Özellikle eğitim konusundaydı projelerimiz. Birçok yerde okullar ve çocuk yuvaları hizmete açtık. Spor alanınında bizim için ilk adım oldu. Bu nedenle bu sponsorluğun bizde farklı bir yeri var" değerlendirmesinde bulundu.
"Çok yakın zamanda Avrupa'da şampiyonluk kazanmış ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmiş bir milli takımdan bahsediyoruz" diyen Turanlı, "Destek vermek bizim en büyük görevimiz. Bu bize gurur veriyor. Sporcu arkadaşlarımız, zorluğun hiçbir şekilde başarıya engel olamayacağını gösteriyor. Bu hepimiz için ilham kaynağı. Bundan sonra elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" diyerek sözlerini tamamladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!