Nuri Şahin: 4-0'ı biz de beklemiyorduk

Güncelleme Tarihi:

Nuri Şahin: 4-0ı biz de beklemiyorduk
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 14:31

Sakatlığı nedeniyle Galatasaray-Dortmund maçını tribünden izleyen Nuri Şahin, "Skorun 4-0 olmasını biz de beklemiyorduk" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray-Borussia Dortmund maçı için İstanbul'da bulunan Nuri Şahin, katıldığı bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nuri Şahin'in açıklamaları şöyle:

"Sakatlığım daha iyi... Koşulara başladım, topla idman yapıyorum ama takımla çalışmam biraz zaman alacak gibi görünüyor. 2 ya da 3 hafta sonunda takımla birlikte antrenmanlara çıkabilecek seviyeye gelirim. Galatasaray maçı bizim için önemliydi. Skorun 4-0 olmasını biz de beklemiyorduk ama Şampiyonlar Ligi'nde bu tip skorlar olabiliyor. Bu sene Bundesliga'ya pek iyi başlayamadık, performansımız biraz kötü. Bireysel hatalardan dolayı goler yiyoruz.

"TÜRKİYE'DE OYNAMAYI DÜŞÜNMÜYORUM"
Sakat olduğum için Milli Takım'da yer alamadım ama topladığımız puan şu an hedeflerimiz için az. Yetenekli bir takıma sahibiz ancak konuşmak yerine sahada hünerlerimizi göstermeliyiz. Galatasaray maçının ardından Klopp'un açıklamaları çok doğru. Türkiye'de teknik direktörlere sabır çok az. Şu anda Süper Lig'de futbol oynamak gibi bir düşüncem yok.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!