Vakıfbank tüm kupalara talip

Güncelleme Tarihi:

Vakıfbank tüm kupalara talip
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 14:00

Voleybolda Avrupa'nın en güçlü kadrolarından birini kuran Vakıfbank, yeni sezonda 'tüm kupalarda şampiyonluk' hedefliyor.

Haberin Devamı

Voleybolda Spor Toto Bayanlar Şampiyonlar Kupası'nı kazanarak yeni sezona da sezona kupayla başlayan Vakıfbank, 2014-2015 sezonunda da 'Tüm kupalara talibiz' diyerek hedefini büyük koydu.

Teknik heyet ve oyuncuların katılımıyla dün yeni sezon startını veren son şampiyon VakıfBank'ın başkanı Osman Demren, "Son 2 yıldır bütün kupaları biz kazanıyoruz.735 gündür Türkiye'nin şampiyonuyuz bu seneye de kupayla başladık amacımız kupa sayısını artırmak" dedi.

Vakıfbank tüm kupalara talip

GUIDETTI: "TAKIMI BAŞKANLA BERABER YAPTIK"
VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti ise sürpriz bir şekilde Türkçe olarak yaptığı konuşmasında "Fenerbahçe, Galatasaray ve Eczacıbaşı bu sezon daha iyi. Biz de gerçekten iyi takımız. Takımı başkanla beraber yaptık. En iyi Türk oyuncular ve 5 iyi yabancı bizde. Tüm kupaları istiyoruz ama bunu başarmak çok zor. Bunun da farkındayız" dedi.

Vakıfbank tüm kupalara talip

Haberin Devamı

"AVRUPA'NIN 1 NUMARASIYIZ"
Guidetti, Türkiye'nin Voleybolda Avrupa'nın en önemli ülkesi olduğunu belirterek "Hem erkekler hem bayanlarda dünyanın en iyi oyuncuları, en iyi antrenörleri Türkiye'de. Ayrıca Türk oyuncuları da çok iyi, çok güçlü. Türkiye şu anda dünyadaki en önemli voleybol ülkelerinden biri. Federasyon da çok başarılı. Zaten son 5 yılda Avrupa'daki kupaların hemen hemen hepsini Türk takımları kazandı. Bana göre voleybolde Türkiye, Avrupa'da en önemli ülkesi, dünyada da en önemli ülkelerden biri" diye konuştu.

KAPTAN GÖZDE: "YABANCI OYUNCULARIMIZ DEĞİŞTİ"
Vakıfbank ve milli takım kaptanı Gözde Sonsırma ise sezona Spor Toto Şampiyonlar Kupası'nı kazanarak başladıklarını belirterek "Yeni sezon öncesi yabancı oyuncularımız değişti. ancak yeniler hemen takıma uyum sağlayarak önemli katkıda bulundular. Yeni sezonda da hedeflerimiz çok büyük" dedi. Yeni transfer Sheilla Castro da çok iyi bir takıma geldiğinin farkında olduğunu belirterek "Arkadaşlarım gibi ben de tüm kupaları kaldırmak istiyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!