GS - Dortmund maçından sonra 4 gol kadar konuşulan 3 olay

Güncelleme Tarihi:

GS - Dortmund maçından sonra 4 gol kadar konuşulan 3 olay
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 13:30

Galatasaray'ın Dortmund mağlubiyeti kadar dikkat çeken gelişmeler de vardı dün gece. İşte maçtan sonra konuşulan 3 olay...

Haberin Devamı

Galatasaray - Borussia Dortmund maçı geride aldı.

4-0'lık mağlubiyet sonrasında; taktik, futbolcuların durumu gibi maçla doğrudan bağlantılı şeyler konuşuldu ama TV kanallarında ve sosyal medyada çok tartışılan 3 konu ön plana çıktı.

1 - PRANDELLI'NIN AÇIKLAMASI

'BİZİM İÇİN SÜPER LİG DAHA ÖNEMLİ'

GS - Dortmund maçından sonra 4 gol kadar konuşulan 3 olay


Teknik Direktör Cesare Prandelli, Borussia Dortmund karşısında alınan 4-0'lık yenilgiyi değerlendirirken, 'Galatasaray için Süper Lig'in Şampiyonlar Ligi'nden daha önemli olduğunu' söyledi. Prandelli'nin kadro tercihiyle başlayan eleştiriler, mağlubiyet sonrası gelen bu açıklamayla arttı. "Prandelli" ismi Twitter'da TT (çok konuşulan konular) listesine girdi. Galatasaray taraftarları, 'İtalyan teknik adamın Şampiyonlar Ligi vizyonunun olmadığını' belirten tweetler attılar. Galatasaray'ın resmi televizyon kanalı GS TV'de maçı yorumlayan Yılmaz Vural da Prandelli'nin açıklamalarının takım üzerinde olumsuz etki yaratacağını söyledi.

2 - BURAK YILMAZ'IN AÇIKLAMASI

Haberin Devamı

'ASIL HEDEFİMİZ BAŞAKŞEHİR MAÇI'

GS - Dortmund maçından sonra 4 gol kadar konuşulan 3 olay


Galatasaray'ın golcü futbolcusu BURAK YILMAZ, maç sonrasında "Hedefimizin lig olduğunu her zaman söyledik. Sanırım bu maça da yansıdı. Kazanmak için çıkmıştık.Taraftarımız bizi destekledi. Onlara çok teşekkür ederiz. Çok üzgünüz. Şimdi asıl hedefimiz olan Başakşehir maçına hazırlanacağız." dedi. Bazı taraftarların "Şaka gibi" diyerek tepki gösterdiği bu açıklama sonrasında Twitter'da "Başakşehir" TT oldu.

3 - TRT'DEN YAYIN SKANDALI

Yayın hakkı D-Smart'a ait olan Galatasaray-Borussia Dortmund maçının bir bölümü, TRT Spor'un resmi sitesi trtspor.com.tr üzerinden canlı yayınlandı. TRT Haber ve Spor Yayınları Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör, D-Smart'tan özür diledi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

GALATASARAY - DORTMUND MAÇI GOLLERİ



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!