Partizan Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda

Güncelleme Tarihi:

Partizan Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 11:22

Partizan Beşiktaş maçı hangi kanalda oynanacak? UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz, bu akşam sahaya çıkıyor.

Haberin Devamı

Sivasspor maçında gösterdiği performansla göz dolduran Beşiktaş, bu akşam UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Partizan ile karşılaşacak.
Beşiktaş, bu sabah Bilic yönetiminde Nevzat demir tesislerinde son hazırlıklarını yaptı ve ardından Belgrad’a gitti. Siyah beyazlı ekip son antremanını Partizan stadında yapacak.

Teknik direktör Slaven Bilic'in, hücum taktiğinin yanında takım savunması konusunda da oyuncularına uyarılarda bulunduğu kaydedildi. Partizan'ın Sırbistan Ligi'nde attığı 24 golün 13'ünde imzası bulunan iki yıldızı Petar
Skuletic ve Danko Lazovic'e bu mücadelede adeta nefes aldırılmamasını isteyen Hırvat teknik adamın, takımın savunmacıları Ersan Gülüm, Ramon Motta ve Tomas Sivok'u bu konuda görevlendirdiği öğrenildi.
Avrupa Ligi'nde bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek Partizan'da, dev mücadele öncesinde iki önemli eksik bulunuyor. Sırp temsilcisinde; ön çapraz bağlarında yırtık bulunan savunma oyuncusu Darko Brasanac ve kaburgasında ezilme bulunan orta alan Miroslav Vulicevic, Kara Kartal'a karşı bu akşam görev yapamayacak.

Haberin Devamı

Partizan Beşiktaş maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Maç bu akşam saat 22.00’de Star ekranlarından canlı izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!