Piriştina'ya teşekkür ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Piriştinaya teşekkür ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2014 01:10

DOKUZ Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün yardımcıları ve bazı akademisyenlerle birlikte, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret ederek, "100. Yılında Birinci Dünya Savaşı" konulu 2. Uluslararası Tarih Sempozmu’na verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi verdi.

Haberin Devamı

Sempozyuma belediyenin desteğinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirten Füzün, "Bu işbirliği her iki kurumu da memnun etmektedir" dedi. Başkan Levent Piriştina ise, üniversite ile pek çok alanda işbirliği yapma anlayışında olduklarını belirterek, "Kamu kaynaklarımızı mümkün olduğu ölçüde üniversitemiz için de kullanacağız. Her zaman dinamo gücümüz üniversitemizin yanında olacağımızı belirtmek isterim. Bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da üniversitemiz ile kol kola olacak, ilçemizi geliştirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Daha sonra Piriştina ve DEÜ heyeti, Şirinyer ile Tınaztepe Kampüsü arasında yapılması planlanan tramvay hattı da dahil olmak üzere pek çok konuda görüş alışverişinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!