İşte Kemeraltı'nın yeni yüzü

Güncelleme Tarihi:

İşte Kemeraltının yeni yüzü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 10:55

ÜÇ yıl önce Rusya’da yapılan yarışmada Medeniyetler Kraliçesi seçilen Sırbistan güzeli Natalia Vasilyeva, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın tanıtımını yapacak.

Haberin Devamı

Kemeraltı Çarşısı’na gezen ve Kemeraltı Lions Kulübü Başkanı Semih Girgin’i de ziyaret eden Sırp güzel Natalia Vasilyeva ilgi çekti. Kendisinin üç yıl önce Sibirya’daki yarışmada Medeniyetler Kraliçesi seçildiğini belirten Vasilyeva, "Şu anda 24 yaşındayım ülkemde ekonomi eğitimi alıyorum. Farklı ülkelerin kültürlerine karşı çok ilgiliyim. Bir arkadaş ziyaretine geldim. Binlerce yıllık bir geçmişi, birçok medeniyeti içinde barındıran kente ve tarihi Kemeraltı Çarşısı’na hayran kaldım. Hedefim İzmir’de firmaların marka yüzü olmanın yanı sıra Kemeraltı Çarşısı’nın tanıtımına katkı koymak ve bir tanıtım elçisi olarak çalışmak" dedi.

İşte Kemeraltının yeni yüzü

Haberin Devamı

Tarihi Kemeraltı Lions Kulübü Başkanı Semih Girgin ise Natalia Vasilyeva’nın tarihi çarşının tanıtım projelerinde yer almasının kendilerini mutlu edeceğini söyledi, Kendisiyle birlikte çalışmayı düşündüklerini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!