Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünü yayınlanmayacak mı?

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünü yayınlanmayacak mı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 10:33

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümü ne zaman yayınlancak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Star TV’de yayınlanacak Partizan – Beşiktaş maçı ile çakışmamak için yeni bölümünü yayınlamama kararı alan Kanal D'nin, Kurtlar Vadisi Pusu’nun 235. Bölümü yerine önceki bölümlerden oluşan kolaj bir bölümü yayınlaması veya önceki bölümün geniş özeti ile seyircilerin karşısına çıkması bekleniyordu ancak bugünkü yayın akışında KVP’nin yeni bölümüne yer verdi.

Haberin Devamı

Fakat bilinen o ki Kurtlar Vadisi Pusu 235. Bölümü yerine son 5 bölümden oluşan karma bir bölümle ekrana gelecek. Yeni bölüm ise 30 Ekim Perşembe akşamı yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta neler yaşanmıştı? Yıllar sonra tekrar geri dönen Tilki Andrei o akıllara kazınan "Burada Rus ruleti oynatıyormuşsunuz, size Rus ruleti öğretmeye geldim!" repliği ile geri döndü. Tam bir mafya adamı olan Andrei’in dönüşü de olaylı oldu. Polat Alemdar’ın başına örmediği çorap kalmadı. Dizide eceliyle ölen nadir karakterlerden biri olan ve 11 yıldır dizide olan Ömer Baba’nın gidişi ise bütün karakterleri derinden sarstı. Böylece Kurtlar Vadisi’nin efsane kadrosundan Abdülhey’den sonra bir kişi daha azalmış oldu.

Ömer Baba’yı kurtarmaya giden Polat ve Sis Ekibi, ŞEDİD kampını basıp kendilerini büyük bir tehlikeye atmışlardı. KGT’den de destek alan Polat, ŞEDİD’in üzerine tüm gücüyle saldırmıştı. Ömer Baba’yı kurtarıp eve dönmesini sağlayan Polat, babasının gözlerinin önünde çldüğüne şahit olmuştu. Herkes derinden sarsılmış ve birbirine destek olmuştu.

Haberin Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu 235. bölümüyle 30 Ekim Perşembe saat 20.00'de yayınlanacak.

ÖMER BABA BÖYLE KAÇIRILMIŞTI

Haberin Devamı

TARTIŞMA YARATAN İSTİKLAL MARŞI SAHNESİ

Haberin Devamı

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ? İŞTE KURTLAR VADİSİ'NE DAHİL OLAN VE SONRA ÇIKAN OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünü yayınlanmayacak mı

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünü yayınlanmayacak mı

BAKMADAN GEÇME!