Barbaros Bulvarı'nda vinç devrildi

Güncelleme Tarihi:

Barbaros Bulvarında vinç devrildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 09:40

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndan Boğaziçi Köprüsü istikametinde sabah saatlerinde yol kenarı peyzaj çalışması yapan vinç devrildi. Vincin üzerine devrildiği otomobil büyük hasar görürken yoldan geçen bir aracın da arka camı kırıldı. Saat 11.00 itibariyle Barbaros bulvarında devrilen vincin kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Haberin Devamı

Otomobili hasar gören sürücü Recep Cengiz, “Sabah trafiği ben yolumda hafif hafif gidiyordum. Üstten geldiği için çok fark edemedim ama bir gürültü geldi. Ben 30 cm ile kurtuldum. Hemen aracımdan dışarı çıktım. Başımıza neyin geldiğini o zaman gördüm. Bu tedbirsizliğin göstergesi. Vinç kelebeklerini açmadan hareket etmiş. Zemin de toprak olunca devrilmiş. Ben araçta tektim. Olayın yek iyi tarafı yaralanan veya ölenin olmaması" dedi.

Kaza nedeniyle Barbaros Bulvarından Boğaziçi Köprüsü istikametine trafik verilmezken, Boğaziçi Köprüsü'nden Beşiktaş katılımında ise trafik yoğunluğu oluştu. Yola devrilen tonlarca ağırlıktaki vinci kaldırma çalışmaları devam ediyor.

YOL TRAFİĞE AÇILDI

Saat 11.00 itibariyle Barbaros bulvarında devrilen vincin kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

OLAY YERİ - CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Barbaros Bulvarında vinç devrildi




Barbaros Bulvarında vinç devrildi

*Trafik kameralarından kaza yeri

Haberin Devamı

Barbaros Bulvarında vinç devrildi

*Kaza sonrasında yol durumu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!