Adana'da avukat ve eşi villalarında bıçaklanarak öldürüldü

Güncelleme Tarihi:

Adanada avukat ve eşi villalarında bıçaklanarak öldürüldü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 09:21

Adana'da avukat 50 yaşındaki Yüksel P. ve eşi 48 yaşındaki Nilay P. oturdukları villanın mutfağında bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu. Çiftçin birlikte yaşadığı oğulları 30 yaşındaki Ali İhsan P. şüpheli olarak gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Çağ Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Ali İhsan P., bugün saat 06.00 sıralarında 155 Polis İmdat Hattı’nı arayarak, Kurttepe Mahallesi Gondol Sitesi’ndeki villalarında su içmek için indiği mutfakta annesi ile babasının kanlar içinde yerde yattığını söyledi. 112 Acil ekibiyle verilen adrese giden polis 3 erkek çocuğu sahibi olan çiftin cesetlerini mutfakta buldu. Vücutlarında çok sayıda bıçak darbesi saptanan çiftin öldüğü belirlendi. Evde yapılan incelemenin ardından çiftin cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.



Haberin Devamı

KAPI VE PENCERELERDE ZORLAMA YOK

Cinayet Masası dedektifleri öncelikle lüks villaya dışarıdan bir giriş olup olmadığına yöneldi. Ancak yapılan araştırmada kapı ve pencerelerde zorlama olmadığı, evden herhangi bir eşyanın çalınmadığı belirlendi. Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini de toplayan polis, şüpheli olarak çiftin birlikte yaşadığı bekar oğulları Ali İhsan P.'yi ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü.

Haberin Devamı

Daha önce beyaz eşya mağazası açan ancak bir süre sonra iflas ettiği öğrenilen Ali İhsan P. verdiği ilk ifadede, "Sabah erken saatte uyandım, su içmek için mutfağa indiğimde annem ve babamı yerde yatarken gördüm hemen polis ve sağlık ekiplerini aradım. Herhangi bir ses ve görültü duymadım" dedi..

Babasının hukuk bürosunda çalıştığı ve 'sert mizacıyla' tanındığı belirtilen Ali İhsan P. cinayet ekipleri tarafından sorgulanıyor.

İYİLİK MELEĞİ

Oğlunun birinin İstanbul’da çalıştığı diğerinin de Azerbaycan’da öğrenci olduğu belirtilen Avukat Yüksel P.'nin Boşnak olmamasına rağmen Adana- Bosna Kardeşlik Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nin kurucu 7 üyesinden biri olduğu, ancak son 2 yıldır derneğe uğramadığı belirtildi. Çevresinde ’iyilik meleği’ olarak tanınan avukatın ayrıca Türk Kızılayı Adana Şubesi yönetim kurulu üyesi olduğu de kaydedildi.

Haberin Devamı

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Avukat Yüksel P. ile eşi Nilay P.'nin cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan oğulları Ali İhsan P. Adli Tıp Birimi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Cinayet Bürosu dedektiflerinin kelepçeli olarak Adli Tıp’a getirdiği Ali İhsan P. gazetecilerin sorularını yanıtsız bıraktı. Sağlık kontrolünden geçirilen Ali İhsan P.'den kan örnekleri alındı. Olay sırasında kurbanlarla boğuşma olup olmadığının saptanması için de tırnaklarının arasından doku alındı.

Ali İhsan P. sorgulanmak üzere Adana Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!