GSTV'de 'Prandelli gitsin' sesleri

Güncelleme Tarihi:

GSTVde Prandelli gitsin sesleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 01:15

GS TV'de Dortmund maçını yorumlayan Yılmaz Vural ve Hakan Ünsal, teknik direktör Prandelli'yi ağır biçimde eleştirip, bir an önce gitmesi gerektiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın resmi televizyon kanalında teknik direktör Cesare Prandelli sert bir dille eleştirildi.

Dortmund karşılaşmasından sonra yayınlanan 'Maçın Ardından' programında Hakan Ünsal ve Yılmaz Vural ile birlikte programın sunucusu da Prandelli'ye sert eleştirilerde bulundu.

Prandelli'nin "Asıl hedefimiz lig" açıklaması üzerine konuşan Vural ve Ünsal, İtalyan teknik adamın vizyonsuz olduğunu dile getirirken, "Hiçbir Galatasaraylı ona Şampiyonlar Ligi'nde de kazanması gerektiğini söylememiş mi?" şeklinde ifadeler kullanıldı.

VURAL: İMAM BÖYLE YAPARSA CEMAAT NE YAPSIN!
Yılmaz Vural ayrıca "Bizde imam-cemaat lafı vardır. Şimdi İmam böyle yaparsa cemaat ne yapsın" diyerek Prandelli'nin açıklamalarının takım üzerinde olumsuz etki yaratacağını iddia etti. Vural ayrıca, "Mümkünse bu kardeşimiz Türkiye'yi terkedip gitsin, kimsenin yollamasına gerek yok" dedi.
Programın sunucusu ise "9 tane alınacak puan varken, bizim için 4. yıldız hedefi var demek gerçekten üzdü" diyerek Prandelli'yi eleştirdi.
Hakan Ünal da GS TV ekranlarından Cesare Prandelli ile bir an önce yolların ayrılması gerektiğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!