Demirören-Melo olayının sır perdesi aralandı

Güncelleme Tarihi:

Demirören-Melo olayının sır perdesi aralandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 17:07

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'e, doğum günü davetinde verilen formanın sırrı çözüldü. Galatasaray'ın eski yöneticisi Haldun Üstünel, Melo'ya hiçbir şey söylemeden formayı imzalattı ve doğum günü partisinde Demirören'e sürpriz yaptı.

Haberin Devamı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in geçtiğimiz günlerde verdiği bir doğum günü davetinde Galatasaraylı Felipe Melo'nun imzaladığı bir formayla poz vermesi gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray'ın eski yöneticisi Haldun Üstünel'in de yer aldığı bu fotoğrafın hikayesini araştırınca çok ilginç bilgilere ulaştık...

50'inci yaş günü için Kemer Country'deki Orman Evleri'nde özel bir davet veren Yıldırım Demirören'in düzenlediği gecede, Haldun Üstünel de bulunuyor. Demirören ile çocukluk arkadaşı olan Üstünel, eski dostu için özel bir doğum günü hediyesi hazırladı.

Üstünel önce Galatasaraylı Felipe Melo'ya gidip 3 numaralı formasını imzalattı. Formayı ne yapacağı konusunda Melo'ya bilgi vermeyen Üstünel, daha sonra formayı şık bir hediye paketine koyup Demirören'in davetine gitti.

Haberin Devamı

Doğum günü pastasının kesilmesinin ardından konuklar birer birer Yıldırım Demirören'e hediyelerini sundu. Sıra Haldun Üstünel'e geldi. Üstünel hediye paketini uzattı. Fakat o anda Demirören, eski dostunun kendisine bir muziplik yaptığını anladı ve paketi açmak istemedi. Üstünel ısrar edince 'ayıp olmasın' diye paketi açtı ve malum sürprizle karşılaştı! Demirören yanlış anlaşılma korkusuyla formayı almak istemedi. Ancak Üstünel, "Siz bütün kulüplerin başkanısınız, rica ediyorum alın bu formayı" diye konuşunca formayı aldı. Tabii bu arada diğer davetliler de fırsatı kaçırmayıp hemen cep telefonlarına sarıldı ve bu anı ölümsüzleştirdi.

DEMİRÖREN'E MELO FORMASI

MELO KUPA TÖRENİNDE DEMİRÖREN'İN ELİNİ SIKMADI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!