Mantar kurbanları toprağa verildi

Güncelleme Tarihi:

Mantar kurbanları toprağa verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 17:05

ORDU’nun Mesudiye İlçesi’nde yedikleri mantardan zehirlenerek hayatını kaybeden 60 yaşındaki Hüseyin Usta ile yengesi 70 yaşındaki Emine Usta bugün gözyaşları arasında toprağa verildi. Hüseyin Usta’nın eşi Sultan Usta’nın tedavisi ise sevk edildiği Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde devam ediyor.

Haberin Devamı

Ordu’nun Mesudiye İlçesi’ne bağlı Akkırık Köyü’nde ormandan toplayıp yedikleri mantardan zehirlenerek kaldırıldıkları özel hastanede hayatını kaybeden Hüseyin Usta ile yengesi Emine Usta’nın Trabzon Adli Tıp Kurumu’daki cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından bugün aileleri tarafından alındı. Mesudiye Akkırık Köyü’ne getirilen Hüseyin Usta ile Emine Usta’nın cenazeleri burada ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ordu’da tedavi altındaki Hüseyin Usta’nın eşi Sultan Usta ise ambulansla Samsun Çarşamba Havalimanı’na buradan da ambulans uçakla Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Sultan Usta’nın karaciğerindeki hasar nedeniyle diyalize bağlanarak yaşam savaşını sürdürdüğü, sağlık durumunun ise kritik olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!