Vahid Halilhodzic: Bana inanmıyorsanız SMS'lere bakın!

Güncelleme Tarihi:

Vahid Halilhodzic: Bana inanmıyorsanız SMSlere bakın
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 16:32

Lokeren maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, cep telefonundaki SMS'leri gösterip, "Buraya gelmeden önce 2 transfer teklifi geldi" dedi.

Haberin Devamı

HTürk futbolunun en renkli simalarından biri haline gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, yine klasını konuşturdu! UEFA Avrupa Ligi'nde yarın oynayacakları Lokeren maçı öncesinde de kaleci Fatih ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Boşnak çalıştırıcı, bir gazetecinin sorusu üzerine, bordo mavili kulüple sözleşmesinin 1+1 yıllık olduğunu söyledi.
Basın toplantısına gelmeden önce 2 transfer teklifi aldığını açıklayan Halilhodzic, cep telefonundaki SMS mesajlarını göstererek, şunları söyledi:

“Buraya gelmeden önce 2 teklif geldi. Ve o teklifler şu an aldığım miktarın 3 katı. Geçen gün de bir arkadaşımızdan ‘istifa adecek misiniz’ diye bir soru geldi. Ben bu sene bir şey yapmaya çalışacağım. Ama baktım ki imkansız o zaman hiçbir sorun çıkarmadan giderim. Ben de Trabzonspor’u şampiyon yapmak isterim. Trabzonspor şampiyon olsun diye çalışıyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Vahid Halilhodzic: Bana inanmıyorsanız SMSlere bakın


3 BÜYÜKLER BİZDEN DAHA İYİ TAKIMLAR
Vahid Halilhodzic, da Süper Lig’de takımını sezon sununda nerede gördüğü şeklindeki soru üzerine, "Takımımın yüzde 80'i değişti. Dolayısıyla bu soruya şimdi cevap vermek zor. Ben gelmeden burada ‘Vahid hoca gelecek ve Trabzonspor şampiyon olacak’ diye bir düşünce oluşmuş. Ligde Trabzonspor’dan iyi takımlar var. Bana ‘size şampiyonluğa ulaşabileceğiniz bir takım hazırlıyoruz’ dendi. Ama Avusturya’da kampa gittiğimizde 2. Lig takımı olduğunu gördüm. Biz şu anda bir oluşum içerisindeyiz. 10 günde transfer gerçekleştirdik ve hangilerini yapabildiysek onları aldık. İyiden iyiye gidiyoruz. 3 maçımızı da kazanırsak o zaman size birçok şey de olumlu düşüncemi söyleyebilirim. Ama Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray şu an Trabzonspor’dan daha iyi takım. Sezon sonuna kadar neler yaşarız bilemiyorum."

Vahid Halilhodzic: Bana inanmıyorsanız SMSlere bakın

Haberin Devamı


HAYATIMDA BÖYLE BİR DÖNEMİ HİÇ YAŞAMADIM
Lokeren maçında galibiyete ihtiyaçları olduğunun da altını çizen Halilhodzic, “Geçen maçta (Mersin İdman Yurdu) yeterince ofansif bir takım sürdüm sahaya. Ama sakatlıklarla da mücadele ediyorum. Ben hayatımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. 2 ayda 4 kırık. Sportif anlamda benim en zor geçirdiğim 3 aydı. Birçok problemle karşılaştım. Bazı oyuncular çalışmayı reddetti. Böylesi bir olayı da ilk kez gördüm. İyiye doğru gidiyoruz ama Trabzonspor henüz mükemmel bir yerde değil. Bize zaman lazım” şeklinde konuştu.

HAKEMLER BENİ YANLIŞ ANLIYOR
Türkiye’ye gelmeden önce bir kez cezalandırıldığına değinen Halilhodzic, kısa sürede 2 kez tribüne gönderildiğine işaret etti. Dil sorunu nedeniyle el hareketlerinin hakemlerce yanlış anlaşıldığını savunan tecrübeli hoca, “Muhtemelen bu konuda Başkanım bana da bir ceza verecek. Benim de bir disiplin eksikliğim oldu. Ben de oyuncularımla saha kenarında olmayı isterim. Tribünde saklanmaktansa oyuncularımın yanında oymaya isterim. Daha dikkatli olmam ve o çizgileri geçmemek gerekecek.” dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!