O Ses Türkiye'de de haftanın en iyi performansları

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyede de haftanın en iyi performansları
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 15:57

O Ses Türkiye bu hafta 20-21 Ekim tarihlerinde ekrana geldi. Peki bu haftanın en çok konuşulan olayları ve performansları hangileri oldu? TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen yarışmasında kim, hangi takımı, neden seçti?

Haberin Devamı

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın üstlendiği O Ses Türkiye’de yine eğlenceli dakikalar yaşandı. MFÖ grubunun üyeleri Mazhar Alanson ve Özkan Uğur her yarışmacıda ortak karar alarak seçim yapmalarına rağmen bir yarışmacıda ters düşünce olanlar oldu. ‘Killing Me Softly’ adlı parçayı okuyan Hilal Arı adlı yarışmacıyı dinleyen ve beğenen Mazhar Alanson butona basınca Özkan Uğur’un yüzü ekşidi. Uğur’un beğenisi kazanamayan yarışmacıyı savunan Alanson 'Her yarışmacıya dönmek için Özkan'ı mı soracağım?'' dedi.

Özkan Uğur 'Biz bir konuda anlaşamadık ben biraz daha dinlemek istiyordum. Ne oldu arkamızdan atlı mı kovalıyor' diyerek tepki gösterdi. Alanson bunun üzerine 'Özkan'da orta kulak iltihabı var kusura bakma anlayamıyor bu aralar' cevabını verdi. ‘Erken döndün’ tartışması Acun Ilıcalı’nın araya girmesiyle son buldu.

Haberin Devamı

Gökhan Özoğuz, Ebru Gündeş, Hadise, Mazhar Alanson ve Özkan Uğur'un jüri üyeliğini yaptığı O Ses Türkiye’de bu hafta en çok konuşulan performanslardan birisi henüz 18 yaşında olan Berfin Bulut’un okuduğu ‘Gelevera Deresi’ adlı türküyü seslendirmesiydi. Berfin Bulut 4 jüri üyesini de kendisine döndürmeyi başardı ve seçimini Gökhan Özoğuz’dan yana kullandı. İşte o anlar..

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Trabzon’dan katılan Cavidan adlı yarışmacı ise Sezen Aksu’dan okuduğu parça çok beğenildi. Mazhar Alanson Cavidan’ın kendi takımına gelmesi halinde eğer bir gün bir albüm yaparsa ona bir bestesini vereceğinin sözünü verdi. “Masum Değiliz” isimli şarkıyı seslendiren ve yine tüm jürinin döndüğü ender yarışmacılardan olan Cavidan Mazhar ve Özkan ikilisini seçti.

O Ses Türkiyede de haftanın en iyi performansları

O Ses Türkiye’nin pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde 37 yaşındaki İranlı Azeri Asger Bagiri, arabesk müziğin en iyi temsilcilerinden İbrahim Tatlıses’in “Haydi Söyle” adlı şarkısını okudu. 4 jüri üyesinin de takdirini kazanan Bagiri, Ebru Gündeş’in takımında yer almak istediğini söyledi.

Haberin Devamı

O Ses Türkiyede de haftanın en iyi performansları

HAFTANIN EN İYİ PERFORMANSLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlginç saç stiliyle, Yalın’dan “Keşke” adlı şarkıyı seslendiren Fatih Aktaş ise “Herkesin gönlünde bir aslan vardır, gelmeden önce benimde bir isim vardı ve o isim değişmedi” dedi ve Athena Gökhan’ı seçtiğini açıkladı.

BAKMADAN GEÇME!