İşte Galatasaray'ın batma sebebi

Güncelleme Tarihi:

İşte Galatasarayın batma sebebi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 14:39

Yorumcu Ahmet Çakar, Galatasaray hakkında çarpıcı bir iddiada bulundu: "Fatih Terim'in tasfiyesinden sonra bir sürü yabancı transfer edildi. Bu transferlerde Ünal Aysal'ın etrafındaki alkolik çakallar, büyük hanutlar aldı."

Haberin Devamı

Yorumcu Ahmet Çakar, bugün Sabah Gazetesi'nde yer alan yazısında, Galatasaray'ın içinde bulunduğu durum hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Başkan Ünal Aysal'ın etrafındaki bazı kişilerin özellikle yabancı transferlerinden hanut (yüzde) aldığını öne süren Çakar'ın yazısı şöyle:

- Fenerbahçe'yi yenen moralli Galatasaray, Dortmund karşısına çıkıyor. Gruptan çıkması adına çok önemli bir maç. Şansını nasıl görüyorsunuz?

Dortmund eski Dortmund olmasa da çok yüksek bir fizik gücü ve kaliteli bir kadrosu var. Galatasaray'ın fizik ve kalite olarak Dortmund'la baş edebilmesi zor görünüyor. Üstelik Dortmund ilk golü bulduğunda ve rakip de risk aldığı anlarda kontratak futbolunu dünyada en iyi uygulayan takımların başında geliyor. Bu nedenle Galatasaray'ın işi çok ama çok zor. Alacakları bir beraberlik bile bence çok başarılı bir sonuç olur

Haberin Devamı

KİM KAZANIRSA KAZANSIN KAYBEDEN G.SARAY

- Galatasaray'da seçim havasına iyiden iyiye girildi. Kulislerde Duygun Yarsuvat'ın kazanacağı konuşuluyor. Sizce kim kazanır?

Kim kazanırsa kazansın Galatasaray kaybetti bile... Mali tabloları çok ama çok kötü... Galatasaray'ın bu durumunu bilen bazı akademisyen, kongre üyeleri önümüzdeki yıllarda mali kriterler nedeniyle Avrupa'ya katılamama riski olduğunu beyan ettiler. Üstelik Galatasaray bundan böyle küçülmek zorunda. Ayaklarını yorganlarına göre uzatırken de güç kaybedecekler. Zaten Galatasaray'dan birkaç oyuncu ayrıldığında da Galatasaray sıradan bir takım olur.

ALKOLİK ÇAKALLAR..!
Ben de önümüzdeki 5 yıl Galatasaray'ın çok acı çekeceğini düşünüyorum. Bunun sorumlusu da hem Ünal Aysal yönetimi hem de ondan önceki yönetimlerdir. Kötü niyetli olmasa da Galatasaray'ın içi boşaltıldı. Ünal Aysal'ın etrafındaki dar oligark grup kendi menfaatlerini ve egolarını tatmin etmek uğruna önce Fatih Terim'i yediler. Terim'in tasfiyesinden sonra adını bile hatırlamadığım ve şu anda nerede olduklarını bilmediğim bir sürü yabancı transfer edildi. Bu transferlerde Ünal Aysal'ın haberi olmadan yine onun etrafındaki alkolik çakallar, bu transferlerden büyük hanutlar aldılar. Bu hanutlar bu çakallarla bazı menajerler arasında pay edildi. Ve Galatasaray şu an da çok sıkıntılı bir döneme girdi.

Haberin Devamı

ÜNAL AYSAL KAÇTI

Ünal Aysal için kaçtı yorumu var? Katılır mısınız?
Kesinlikle kaçtı... Tabloyu gördü, beceremedi yanındaki kötü niyetli beyinlerin kurbanı oldu. Futbolu bilmediğini zaten kendisi de söylemişti, bilmediği bir işte Galatasaray'a büyük zararlar verdi. Kara tabloyu gördüğü için de ufak tefek şeyleri bahane edip seçim kararı aldı ve başkanlık defterini kapattı. Aysal devr-i sabık yaratılmaması için Duygun Yarsuvat'ın kazanmasını istiyor. Ama Duygun Yarsuvat da Alp Yalman da kazansa Galatasaray'ın çıkışı çok zor. 20 milyon Galatasaray taraftarı derin Galatasaray ve onun kuklaları tarafından aldatıldı. Medyada satın alınmış bazı yazarlar da camiada her şey tozpembeymiş gibi gösterdi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!