Karşıyaka'da Yusuf Şimşek'ten zeytin dalı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada Yusuf Şimşekten zeytin dalı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 01:12

KARŞIYAKA teknik direktörü Yusuf Şimşek, PTT 1'inci Lig'de bu hafta Ege derbisinde konuk olacakları Manisaspor'un başına getirilen Taner Taşkın'a zeytin dalı uzattı.

Haberin Devamı

Sezon başlamadan Taner Taşkın'ın o dönem görev yaptığı Menemen Belediyespor'la oynadıkları hazırlık maçının olaylı geçtiğini hatırlatan Yusuf Şimşek, "Benim için sorun yok. Yaşananlar geçmişte kaldı. Dargınlık ve küslük yapmam. Taner Taşkın'la maç öncesi el sıkışıp başarı dilerim" dedi.
Menemen Belediyespor maçının izlerinin kendisi ve futbolcuları üzerinde hala etkisi olduğunu da söyleyen Yusuf Şimşek, "Yaşanan kavgayı, yardımcımın başının yarılmasını tabi ki unutmadık. İşimiz kavga etmek değil futbol oynamak. Oyuncularım derbiyi kazanmak için 90 dakika boyunca terlerinin son damlasına kadar akıtacak" diye konuştu.

MENEMEN MAÇI YARIDA KALDI

Eksik futbolcusu bulunmayan Karşıyaka, Manisaspor ile geçen sezon oynadığı derbileri 3-2'lik skorlarla kazandı. Karşıyaka'yla Taner Taşkın'ın eski takımı Menemen Belediyespor'un 16 Ağustos'ta oynadığı özel maç, 2 takımın futbolcularının ilk yarıda birbirine girdiği için tamamlanamadı. Kavgaya tribünler de dahil olurken atılan bir şişe nedeniyle Karşıyaka antrenörü Alaattin Gülerce'nin başı ve kulağı yarıldı. Karşılaşma sonrası Yusuf Şimşek ve Taşkın, günlerce birbirini hedef alan açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

ZORLU MAÇ

PTT 1'inci Lig'de cumartesi günü oynanacak Manisaspor-Karşıyaka maçı, çıkış arayan iki takımı karşılaştıracak. 6 maçta 4 puanla son sıraya demir atan Manisaspor, teknik direktör Tahir Karapınar'ın görevine son vererek Taner Taşkın'la anlaştı. Karşıyaka, 5 maçta 5 puanda kaldıktan sonra Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek biraz olsun moral kazandı. Karşıyaka, maçta Orduspor deplasmanından sonra bu sezon ikinci kez teknik direktör değişikliğine giden bir rakiple karşılaşacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!