Şefkat Tepe - Sungurlar'ın yayın günü belli oldu!

Güncelleme Tarihi:

Şefkat Tepe - Sungurların yayın günü belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 14:01

Kordon Celil geri dönecek mi, Kordon Celil'i kim canlandıracak? Şefkat Tepe dizisinin yeni versiyonu olan Sungurlar dizisinin yayın tarihi belli oldu. Hayranlarının beklediği büyük gün geldi çattı. Şefkat Tepe Sungurlar 159. bölüm tarihi açıklandı.

Haberin Devamı

Yayınlanıp yayınlanmayacağı yılan hikâyesine dönen ve Şefkat Tepe hayranlarının dört gözle beklediği Sungurlar için 25 Ekim tarihi verildi. Gözü pek Serdar Komutanı’n hikâyesinin nasıl devam edeceğini izlemek için hayranlarının bu cumartesiyi beklemesi gerek.

25 Ekim Cuma günü yeni yayın sezonuna ilk bölümle merhaba diyecek olan Sungurlar her cumartesi saat 20.30’da izleyenlerinin karşısına çıkacak.

Birbirinden değişik şehirlerden, yetim kalan çocuklar arasından seçilmiş, ve hem fiziki hem de bilgi eğitiminden geçmiş kötü emelleri ve çirkin tezgahları bozmaya yeminli insanlardan oluşan Sungurlar Timi, yurt içinde ve sınır bölgelerde zorlu bir mücadele içine giriyor.

Sungurlar Timi'nin yiğit ve cesur komutanı Yüzbaşı Mert bir ara ekipten atılır ve kendine bir boks salonu açar. Naza sayesinde ekibe geri dönen Serdar Suriye'nin Rojava bölgesinde militanlar tarafınfan kaçırılır.

Haberin Devamı

Şefkat Tepe - Sungurların yayın günü belli oldu

Sungurların cumartesi günü yayınlanacak ilk bölümünde Serdar Komutan bir grup teröristin rehinesi olur ve ona Sungurlar ekibinin tek tek öldürüldüğü bir video gösterilir.

Haberin Devamı

Örgüt elemanları Serdar Komutan’ı darağacında sallandırmak üzereyken köy bir anda havaya uçmaya başlar.

Şefkat Tepe - Sungurların yayın günü belli oldu

6 Kasım 2010 tarihinde yayınlanmaya başlayan aksiyon dolu dizinin başrollerinde Mert Kılıç, Mehmet Korhan Fırat ve Bora Karadul oynamakta. 3. sezona kadar Karapınar jandarma Karakolu Komutanı Üst teğmen Serdar Mert olarak görev yapan Serdar Komutan 75. bölümde Leyla'nın ölmesi üzerine Sungurlar adındaki timi kurdu. Dizinin bu sezon 4 Ekim'de başlaması planlanıyordu.

Haberin Devamı

Sungurlar dizisinin yeni bölümlerinde Aslı karakteri infaz edilmekten kurtulabilecek mi?

Şefkat Tepe - Sungurların yayın günü belli oldu

Bu arada Şefkat Tepe'nin 143. bölümünde köpeklere yüzü parçalatılarak dizinin kadrosundan ayrılan Kordon celil karakteri geri dönüyor. Sungurlar Timi’nin yeni sezon bölümlerinde bir dizi estetik operasyondan geçecek ve yüz nakli yapılacak olan Kordon Celil geri dönecek. Kordon Celil'i bu yıl Mehmet Küçük'ün oynayacağı konuşuluyor.

Şefkat Tepe - Sungurların yayın günü belli oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!