İzmir'li reklamcıların 25 yıllık yolculuğu

Güncelleme Tarihi:

İzmirli reklamcıların 25 yıllık yolculuğu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 01:12

25’İNCİ yılını kutlayan İzmir Reklamcılar Derneği (İRD) üyelerinin çeyrek asırlık koleksiyonundan derlediği iletişim ve tasarım çalışmaları İzmir Ekonomi Üniversitesinde gerçekleştirilen bir sergiyle beğeniye sunuldu.

Haberin Devamı

30 Kasım tarihine kadar gençlerle buluşacak olan "Sınır Tanımayanların Çeyrek Asrı" adlı sergide farklı üslubu ile aynı mesleğe aşık olan insanların, kısa ve öz hikayesi anlatılıyor. Serginin açılışında konuşan İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Oğuz Esen,

İRD yönetiminin genç bir ekipten oluşmasından dolayı memnun olduğunu dile getirerek bu anlamlı sergi için emeği geçenlere teşekkür etti. Prof Dr. Oğuz Esen, önümüzdeki yıllarda İletişim Fakültesi bünyesinde bir reklam atölyesi oluşturacaklarını da söyleyerek, sektöre daha donanımlı ve yetişmiş bireyler kazandırmak istediklerini vurguladı.

İRD Başkanı Yiğit Sal da, 1989 yılından bugüne, İzmir’in önde gelen reklam ajansları tarafından yerli, yabancı birçok marka ve kurum için hazırlanan 89 çalışmayı üniversiteli gençlerin beğenisine sunduklarını ifade etti. Sal, "İzmir reklamcılığının dünü ve bugününe ışık tutan 25’inci Yıl Sergisi bizler için çok önemli. Çünkü, gençlerin reklamcılığa ilgi duymalarını teşvik etmek için üniversitelerle ortaklaşa çalışmalar yürütmek İzmir Reklamcılar Derneği’nin temel ilkeleri arasında yer alıyor. 25’inci Yıl Sergisi bir yandan büyüklerimize saygı niteliğinde, diğer yandan da son dönemde kazanılan başarılar ve alınan ödüllerle İzmir reklamcılığının aldığı yolu gösteriyor" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!