Kocaoğlu'ndan yol teftişleri

Güncelleme Tarihi:

Kocaoğlundan yol teftişleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 01:12

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, Soma'daki maden şehitlerinin bir kısmının köyü olan Köseler’de için söz verdiği 6 km.’lik yolun yapımına başlandı. Kocaoğlu Kınık, Bergama ve Dikili’yi kapsayan yatırım turu kapsamında Köseler köyüne de uğrayarak, yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Haberin Devamı

Geçen mayıs ayında Soma’da meydana gelen maden faciasının en çok etkilediği yerlerden biri de İzmir’in Kınık ilçesine bağlı Köseler köyüydü. Facianın ardından 14 madenciyi şehit veren köye taziye ziyaretinde bulunan Başkan Kocaoğlu, bozuk yolların yapımı ve mezarlığın bakımının yapılması yönünde taleplerle karşılaşmıştı. Kocaoğlu’nun ziyaret sırasında gereken çalışmaların yapılması yönündeki talimatı üzerine köyü Kınık ilçe merkezine bağlayan 6 km. uzunluğundaki yolda çalışmalar başladı. Önce engebeli haldeki yolu düzelten Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kaplama çalışmalarını da büyük ölçüde tamamladı. Böylece Büyükşehir Belediyesi’ne bağlandıktan altı ay sonra Köseler'in yol sıkıntısı sona erdi.

Kocaoğlundan yol teftişleri

Haberin Devamı

Bu arada Başkan Kocaoğlu, kuzey turu sırasında ilçe belediye başkanlarıyla da biraraya geldi. Dikili’de Mustafa Tosun, Kınık’ta Sadık Doğruer, Bergama’da Mehmet Gönenç'le görüşen Kocaoğlu, bu ilçelerde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!