17 ülkeden 125 tekne yarışacak

Güncelleme Tarihi:

17 ülkeden 125 tekne yarışacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 01:12

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından düzenlenen 25’inci yarış haftası 25 - 31 Ekim 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yarışlara 17 ülkeden 150 tekne ile 1500’ün üzerinde yelkenci katılacak.

Haberin Devamı

Marmaris’te ERGO Sigorta ana sponsorluğunda düzenlenen 25’inci yat yarışlarına Türkiye, Slovakya, Hollanda, Kanada, İtalya, Almanya, Rusya, Beyaz Rusya, İngiltere, Amerika, Ukrayna, Norveç, Hırvatistan, Bulgaristan, Yunanistan, Letonya ve Romanya gibi ülkelerden sporcular katılacak. Hafta boyunca gündüzleri denizlere hükmetmeye çalışan yelkenciler, akşamları da Netsel Marina’da kurulacak olan dev etkinlik çadırında eğlencenin tadına varacak. Çeyrek asırı geride bırakan Marmaris Ulsulararası Yarış Haftası bu yıla özel olarak yapılacak kostüm partisinde katılımcılara da büyük ödüller dağıtacak.

17 ülkeden 125 tekne yarışacak

İlk gün yarışına Netsel Marina sponsorluğunda yelken açacak olan yelkenciler, akşam da Zeynep Casalini ile eğlenceye doyacak. Etkinlik kapsamında Asım Can Gündüz de sahne alarak yelkencilere gitar soloları ile moral verecek.

Haberin Devamı

Aileleriyle birlikte binlerce yelken tutkununu Marmaris’te toplayan etkinlik, Türkiye’de yelken sporunun gelişmesine sağladığı katkının yanı sıra yat kiralama şirketlerine ve Marmaris’e de ciddi bir ekonomik katkıda bulunacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!