"Almanya’ya gitmek için çıkmıştık.Yapacak bir şey yok"

Güncelleme Tarihi:

Almanya’ya gitmek için çıkmıştık.Yapacak bir şey yok
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 11:17

Ataşehir'de, Almanya’ya giden gurbetçi bir ailenin içinde bulunduğu otomobil ile İETT'ye ait yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrası otomobilde sıkışan 2 kişiyi vatandaşlar ve sağlık ekipleri kurtardı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 09.00 sıralarında Esatpaşa Mahallesi Karlıdere Köprüsü üzerinde meydana geldi. İddialara göre, gurbetçi bir aileyi Sabiha Gökçen Havalimanı’na götüren Soner Akkaya’nın kullandığı 34 KG 5186 plakalı otomobil ile Esatpaşa-Kadıköy hattında çalışan Şeref Sungur yönetimindeki İ.E.T.T otobüsü çarpıştı. Köprü başında, içinde 3 kişinin bulunduğu otomobile şoför kapısından çarpan belediye otobüsü güçlükle durabildi. Kazada otomobil sürücüsu Soner Akkaya ve arka koltukta oturan Penbe Kuşçu yaralandı. Bir kişi ise yara almadan kurtuldu. Araçta mahsur kalan yaralıların yardımına önce çevredeki vatandaşlar koştu. Daha sonra sağlık ve polis ekiplerine haber verildi. Kısa süre sonra gelen sağlık ekipleri otomobildeki yaralılara boyunluk taktı. Polis ekiplerinin gelmesinden sonra yolcu otobüsü geriye alınarak yaralılara müdahale edildi. Hasar gören araçtaki yaralılar vatandaşların da yardımıyla çıkartıldı.

Yaralılar, ambulanslarla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan gurbetçilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kazayı yara almadan atlatan bir kişi” Almayan’ya gitmek için çıkmıştık. Havaalanına giderken kaza oldu. Uçağı da kaçırdık. Yapacak bir şey yok.” dedi. Kaza mahalinde kendisini savunan İ.E.T.T şoförü Şeref Sungur ise, “Arkadaşlar havaalanına gidiyorlarmış. Çok süratli gidiyorlardı. Fark ettim ama duramadım. Vurmak zorunda kaldım.” diye konuştu. Kazayla ilgili inceleme başlatan polis İ.E.T.T sürücüsü Sungur’u alkol testinden sonra karakola götürdü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!