Sneijder evet dedi yeni başkanı bekliyor

Güncelleme Tarihi:

Sneijder evet dedi yeni başkanı bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 09:48

Futbol hayatını Galatasaray’da noktalamak isteyen Wesley Sneijder’ın sözleşme şartlarının dahi hazır halde olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

KONTRAT ŞARTLARI DAHİ HAZIR

Mayıs 2016’da bitecek olan kontratını uzatmak istediğini ilan eden Wesley Sneijder ve menajeri Guido Albers’in Eylül ayının ilk haftasında Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile masaya oturup her şartta anlaştığı bilgisine ulaşıldı.

100 BİN EUROLUK ZAMMA EVET DEDİ
Ünal Aysal ile görüşen Sneijder, Galatasaray Kulübü ile nikah tazelemek için 100 bin euroluk zamma ‘evet’ dedi.
G.Saray’dan 3.2 milyon Euro garanti para kazanan Sneijder, sarı kırmızılı kulüpte kalmak istediğini kendisine önerilen düşük zamma ‘evet’ diyerek de gösterdi.
Sneijder’ın menajeri başkan Ünal Aysal ile 100 bin euroluk zam yani 3.3 milyon Euro garanti para karşılığında anlaştı.

BAŞARI ŞARTINI DA KABUL ETTİ
Aynı zamanda kontratta başarı odaklı bir madde konuldu. Buna göre futbol hayatını G.Saray’da noktalamak isteyen Sneijder’ın sözleşmesi 2018 Mayıs ayına kadar uzatılacak olurken ‘Her sezon 30 maçta oynaması halinde kontratı otomatikman uzar’ maddesi ilave edildi. Hollandalı ve menajeri bu şartı da kabul ederken, Sneijder’ın talihsizliği Başkan Ünal Aysal’ın aldığı kongre kararı oldu.

Haberin Devamı

ERKEN SEÇİM KARARI SNEİJDER’IN CANINI SIKTI İMZAYA ENGEL OLDU
Ünal Aysal’ın Sneijder zirvesinden 1 hafta sonra Divan Kurulu toplantısında yükselen tepkiler üzerine ‘Seçim-Kongre’ kararı alması Hollandalı yıldızın kontratını ateşe attı.
Ünal Aysal, 1 ay sonra görevini devredeceği için Sneijder’ın yeni sözleşme konusuna gelecek olan yönetimin karar vermesini doğru buldu.
Bu konu Sneijder’a da iletilirken, Hollandalı yıldızın bu şartları geçerli olarak nikah tazelemeyi halen kabul ettiği belirtildi.

YOLANTHE YENGE KARARINDA ÇOK ETKİLİ
YENGE, Sneijder’ın Türkiye’de olmasını istiyor..Her fırsatta Türkiye’de çok mutlu olduğunu kaydeden Sneijder, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalamak için astronomik şartlar talep etmedi.
Bunun altında ise Sneijder’ın İstanbul’da mutlu olması ve eşi Yolanthe Cabau’nun da Türkiye’de yaşama isteği, aynı zamanda uzun vadeli sinema-dizi projesi ile reklam anlaşmalarına imza atmış olması…

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!