17-25 rumuzlu kişi nefesimiz ensende

Güncelleme Tarihi:

17-25 rumuzlu kişi nefesimiz ensende
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 01:08

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Aralık soruşturmasıyla ilgili takipsizlik kararına tepki göstererek, “17-25 rumuzlu kişiye sesleniyorum, o kendisini iyi bilecek, belki de birazdan yeni Fatihciklerine hakaretler savuracaktır. Değil Çankaya’ya, değil sözde Ak Saray’a, uzaya da çıksan nefesimiz ensende, elimiz yakandadır” dedi.

Haberin Devamı

Parti grubunda konuşan Bahçeli, özetle şunları söyledi:

HORTUMCUNUN ADAK AĞACI

- “AKP, hırsızın, rüşvetçinin, haramzadenin ve hortumcunun adak ağacı, yasak elmasıdır. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Birimi Savcısı, allem etmiş, kallem etmiş 63 sayfalık gerekçeli kararıyla 17 Aralık’a sünger çekmiştir. Rüşvet ve yolsuzluğu örtmek için AKP tarafından görevlendirilen savcı, delillerin usulsüz toplandığını, herhangi bir örgüte rastlanmadığını ve suç unsurlarının oluşmadığını kiralık vicdanıyla kaleme almıştır.

HIRSIZLIK KOVUĞUNUN İMALATÇISI

- Ne var ki, her sıkıştıklarında imam hatibe sığınan, her zorlandıklarında başörtüsünün altına saklanan içi baca, dışı hoca olanların maskeleri düşmüştür. Bunların dilinde besmele vardır ama kalpleri mezbelelik çukurudur. Bunlar istismar sofrasında Rabbena, soygun safhasında ‘hep bana’ diyen arsızlığın sembol isimleridir. AKP’nin başını çektiği yolsuzluk ve rüşvet kervanı, helal kazancı mahkûm etmiş, haramı ve haram yiyenleri methetmiştir. AKP, adalete kurşun sıkmıştır. 17-25 Aralık soruşturmasıyla rüşvet yuvasına, hırsızlık kovuğuna adaletin sopası değmiştir. Bu yuvanın mimarı, bu kovuğun imalatçısı Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Haberin Devamı

- Zavallı eski İçişleri Bakanı’nın, talihli evladına ait 7 adet çelik kasa içinde kan ter içinde biriktirdiği 1.5 milyon lira iade edilecek midir? Demek ki savcı kasaları somut delil görmemiştir. Kunduracıları bile hayrete düşüren sabık banka müdürünün kutulardan çıkan 4.5 milyon dolarına ne olacaktır? Montaj, dublaj, piyes denilen yüzlerce tapenin, ses ve görüntü kaydının, fotoğraf karelerinin ve 29 klasörlük delil dosyasının başına ne gelecektir? Devrin Başbakanı’na sunulan 87 milyar liralık kara para aklama raporu nerede, kimin nezaretinde imha edilecektir? Her şey tamam da 700 bin liralık saate ne olacak, zamanı merak edenlere, saat sormak için kuyruğa dizilenlere hangi mazeretler uydurulacaktır? Akaracı makaracı eski bakanın; çikolata kutularında aldığı ki muhtemelen şeker hastası olmasından çikolata yemiyordur, 5’er yüz binlik dolarlık para demetlerine ne olacaktır? Eğer bunlar adamsa, insansa, adamlık ve insanlık sil baştan tekrar tarif edilmelidir.

Haberin Devamı

O DİYALOĞA NE OLACAK?

- İranlı için de bir güzellik yapılacaktır. Mesela PKK’nın kara para ve uyuşturucu ticaretinden sorumlu militan yardımcısı olarak kadroya dahil edilmesi ve Kandil’de artan cari şerefsizlik açığının yüzde 25’ini karşılaması olmayacak bir şey değildir. Hepsini geçtik de 17 Aralık’ta babayla-evladı arasında geçen, para sıfırlama temalı o ünlü ve tarihe geçecek, aynı zamanda soygun konusunda uzmanlaşmak isteyen acemi çaylakların dikkatle dinlemesi gereken diyaloglara ne olacaktır, nasıl kapatılacaktır?

OLDU OLACAK BAHÇIVAN VERİN

- AKP-İmralı, AKP-Kandil, HDP-Kandil, Kandil-İmralı, HDP-İmralı arasındaki süreç trafiği vızır vızır işlemekte, geceli gündüzlü ihanet mesajları taşınmaktadır. Devlet terör örgütüyle görüşemez. Türkiye’de müebbet hapis cezasına çarptırılmış hangi mahkûm 2 odalı, televizyonlu ve bahçeli bir yerde kalmaktadır? Oldu olacak İmralı canisine bir bahçıvan, bir aşçı, bir odacı tahsis edin de her şey tamam olsun.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!