Terim skandalı açığa kavuştursun

Güncelleme Tarihi:

Terim skandalı açığa kavuştursun
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 23:43

Gökhan Töre’nin tehdit ettiği Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın kulübü Leverkusen, olayı konuşmak üzere Fatih Terim’i iki maçına davet etti.

Haberin Devamı

BAYER 04 Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Völler, A Milli Takım kampında Gökhan Töre’nin oyuncuları Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ı tehdit etmesi olayıyla ilgili olarak Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’i konuyu konuşmak üzere davet etti. Völler, “Fatih Terim’i, Zenit ile yarın (bugün) oynayacağımız Şampiyonlar Ligi maçına çağırdım. Bu maça gelemezse pazar günü Schalke ile yapacağımız lig maçına da davet ettik” dedi.
Gözlerin çevrildiği Terim’in bu davetleri kabul edip etmeyeceği merak konusu oldu. Hakan ve Ömer ise Terim ile görüşmek istiyor. Völler, Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in ‘silah’ olayına açıklık getirmesini istiyor.

Almanya dava açmıyor

ALMAN yargısı, Alman vatandaşı da olan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak’ın Gökhan Töre tarafından tehdit edilmesi olayına dair soruşturma açmayacak. Hamburg Savcılığı, davanın şahsi şikayate bağlı olduğunu ama 3 aylık sürede bir şikayetin gelmediğini bildirdi. Savcılık silahın da ruhsatlı olup olmadığına dair bilginin de olmadığını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!