Şampiyonlar Ligi'nde gol yağmuru

Güncelleme Tarihi:

Şampiyonlar Liginde gol yağmuru
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 06:49

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 3. hafta mücadelesi E, F, G ve H gruplarında oynanan 8 maçla start aldı. Gol yağmuruna sahne olan karşılaşmalarda tam 40 gol atıldı ve maç başına ortalama 5'i buldu. Günün en farklı skorlu maçlarında Bayern Münih, Roma'yı 7-1, Shakthar Donetsk, BATE'yi 7-0, Chelsea de Maribor'u 6-0 yendi.

Haberin Devamı

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki 3. hafta mücadelesi gol yağmuruyla başladı. Oynanan 8 karşılaşmada toplam 40 gol atılırken maç başına düşen gol ortalaması 5 oldu.

CSKA'DAN CITY'YE GEÇİT YOK

Günün en çarpıcı skoru Bayern Münih'ten geldi. Alman devi, Salih Uçan'ın takımı Roma'yı kelimenin tam anlamıyla ezdi ve Roma Olimpiyat Stadı'ndan 7-1 galip ayrıldı. Salih'in forma giyemediği maçta Bayern'in gollerini Robben (9, 30), Götze (23), Lewandowski (25), Müller (36 penaltı), Ribery (78) ve Shaqiri (80) attı. Ev sahibi Roma'nın şeref sayısı 66'da Gervinho'dan geldi.

Mircea Lucesu'nun takımı Shaktar Donetsk, rakip sahada BATE'yi 7-0 mağlup ederken gollerin 5'i (2'si penaltıdan) Luiz Adriano'dan geldi. Diğer iki golü ise Teixera ve Douglos Costa kaydetti.

Haberin Devamı

Chelsea de zayıf rakibi Maribor'u 6-0'la geçti. İngiliz ekibinin gollerini Remy, Drogba (penaltı), Viler (kendi kalesine), Hazard (2, biri penaltıdan) attı.

Toplu sonuçlar şöyle:

E GRUBU
CSKA Moskova-Manchester City: 2-2



Roma-Bayern Münih: 1-7

Haberin Devamı

F GRUBU
Barcelona-Ajax: 3-1



APOEL-Paris Saint Germain: 0-1

Haberin Devamı

G GRUBU
Schalke-Sporting Lizbon: 4-3



Chelsea-Maribor: 6-0

Haberin Devamı

H GRUBU
Porto-Atletic Bilbao: 2-1



BATE-Shakthar Donetsk: 0-7



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!