Kravatlarınızı gevşetin acil denize iniyoruz!

Güncelleme Tarihi:

Kravatlarınızı gevşetin acil denize iniyoruz
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 01:08

Türk Hava Yolları’nın (THY) dün Atina-İstanbul seferini yapan uçağının Atatürk Havalimanı’na inişe geçtiği sırada, hostesin yanlışlıkla otomatik butona basmasıyla duyulan “Denize acil iniş yapacağız. Koltuklarınızı dik tutun. Kravatlarınızı ve fularlarınızı gevşetin, masalarınızı kapatın ve camlardaki güneşlikleri açın” anonsuyla büyük panik yaşandı.

Haberin Devamı

Panik bir hostesin “Yanlış anons oldu” açıklamasıyla dinse de, yolcular uçağın tekerleği karaya inene kadar rahat nefes alamadı.

Herkesin yüzü sapsarı olmuştu

UÇAĞIN yolcularından G.A. uçağın bu anonstan sonra üstelik bir de pas geçerek Marmara Denizi üzerinde 20 dakika kadar tur attığını belirterek “Şok olmuştuk. Türk yolcuların çoğu dua ediyordu. Bu sırada bardak toplayan hostesle göz göze geldim. Anonsun yanlış olduğunu anlamıştı herhalde, gülümsüyordu. Herkesin yüzü sapsarıydı. Hata yapılmıştı. Ama niçin olayın ayrıntıları bildirilmiyordu? Uçak tekerleklerini yere koyduktan sonra yolcularbirbirine sarıldı. THY indikten sonra bile bize bilgi vermedi. En çok zorumuza da bu gitti.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!