Boyun kırığı gözden kaçtı

Güncelleme Tarihi:

Boyun kırığı gözden kaçtı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 01:08

Balkondan düşen minik Nehir, krem yazılıp taburcu edildi. Ağrı geçmeyince gidilen başka hastanede ise boynunun kırık olduğu anlaşıldı.

Haberin Devamı

ORDU’da yaşayan Özçelik Ailesi’nin 4 yaşındaki kızları Nehir Özçelik, ağustosta ayında 2’nci kattaki evin balkonundan düşerek yaralandı. Kızlarını Ordu Devlet Hastanesi’ne götürdüklerini söyleyen anne Damla Özçelik, yaşananları şöyle anlattı: “Doktorlar, kızıma doku zedelenmesi teşhisi koydular ve krem vererek ‘Bunu her gün sürün’ deyip taburcu ettiler. Kızımın ağrıları geçmeyince başka hastaneye götürdük. Buradaki doktorlar ‘Boynunda kırık var. Felç tehlikesi atlatmış ve tehlike devam ediyor’ dediler. Bir sürü hastane gezdik. Hiçbiri ‘ölüm riski var’ diye müdahale etmeye yanaşmadı.”

ARABADA YATTIK

Son umut olarak Ankara’ya geldiklerini söyleyen baba Osman Özçelik de, “Hacettepe Üniversitesi’nde boş yatak olmadığı için 5 gün boyunca kızımla birlikte arabamızda yattık. Sonuç çıkmayınca Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’ne geldik ve tedavi başladı” iddiasında bulundu. Doktorlar, ameliyat öncesi küçük kızın boynuna halo vest cihazı taktı. Nehir Özçelik’in üç ay bu cihazı kullandıktan sonra durumuna göre ameliyata alınabileceği belirtildi.

Haberin Devamı

HASTANEDEN ŞİKÂYETÇİLER

ÖZÇELİK Ailesi, hastaneden şikâyetçi olacaklarını açıkladı. Ordu’da Özçelik’le ilgili rapora imza atan doktor Ayşe Güner Karaman ise “Gözümden kaçmış olabilir” açıklamasını yaptı, ancak başka bir açıklama yapmadan telefonu kapattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!