Gençler düşüşte

Güncelleme Tarihi:

Gençler düşüşte
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2014 01:12

Kırmızı-siyahlılar, neredeyse seyircisiz oynanan maçta Kayseri Erciyes ile berabere kalıp, son iki maçta 5 puan kaybı yaşadı.

Haberin Devamı

Süper Ligde orta sıralarda kalan Gençlerbirliği, evindeki maçta dipten uzaklaşmak isteyen Kayseri Erciyes ile golsüz berabere kaldı ve son 2 maçta 5 puan kaybı yaşadı. Gençlerbirliği taraftarının passolig’e karşı olan tutumu, iş günü olması ve Ankara’nın soğuyan havası, taraftarı tribünden uzaklaştırırken, müsabaka neredeyse seyircisiz oynandı. İki takımı da gol pozisyonuna girmekte zorlanırken, sonuçtan çok ortaya konan futbol Başkent ekibinin yönetiminin tepkisine yol açtı.

CAVCAV’DAN KADROYA MÜDAHALE GECİKMEDİ

Daha önceki maçlarda kadroya müdahale eden ve bunu açıkça dile getiren Başkan İlhan Cavcav’ın, bu maç öncesinde ve sırasında kadroda yine belirleyici rol oynadığı öğrenildi. Sırp oyuncular Petroviç ve Tomiç’in 18 kişilik kadroya alınmasını Cavcav’ıni istediği, ilk yarı sona erdiğinde de Berat Tosun-Mervan Çelik değişikliğinin, Cavcav’ın yedek kulübesine gönderdiği talimat sonrası gerçekleştirildiği ileri sürüldü. Oyunun ilerleyen dakikalarında, Hikmet’in oyundan düşüşünü ve sol kanadın aksadığını göremeyen teknik ekibe sinirlenen Cavcav’ın, Uğur Çifçi’nin sahaya sürülmesi, Tosiç’in de görev yerinin değiştirilmesi konusunda yönlendirici olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

“3 GÜN OYNANSA GALİP ÇIKMAZDI”

Maçın ardından değerlendirmede bulunan Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy ise galip gelmek için önce iyi futbol oynamak ve pozisyon üretmek gerektiğine dikkati çekerek, “Bunları yapamazsan ‘galibiyeti hak etmiyorsun’ demektir. Maçın genelinde bir pozisyon dışında başka pozisyon üretemedik. Bu maç, 3 gün, 3 gece böyle oynansa galip çıkmazdı” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!