Renee bambaşka biri oldu

Güncelleme Tarihi:

Renee bambaşka biri oldu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2014 01:02

Bridget Jones serisiyle ünlenen aktris Renee Zellweger, geçirdiği operasyonlar yüzünden tanınmayacak hale geldi. Neredeyse yepyeni biri olan Zellweger, aylardır basından uzak duruyordu

Haberin Devamı

Dolgun yanakları, balık etli vücudu ve küt sarı saçlarıyla 2000'li yılların fenomen aktrislerinden olan Renee Zellweger, uzun zaman sonra ilk kez Los Angeles'ta düzenlenen bir gecede kameralar karşısına çıktı. Ününü Bridget Jones serisiyle artıran ve bir süredir gözlerden uzak yaşayan Zellweger yepyeni görüntüsüyle herkesi şaşırttı. 45 yaşındaki oyuncu, estetik söylentilerini asla kabul etmiyor. Fakat çizgisiz alnı, her zamankinden farklı görünen kaşları bunun tam tersini söylüyor. Estetik cerrah Dr. Alex Karidis ile konuşan Daily Mail'in haberine göre, Zellweger göz kapaklarını kaldırtmış olabilir; "Çünkü kaşlarıyla gözleri arasındaki mesafe bunu gösteriyor."

Renee bambaşka biri oldu

Haberin Devamı

Dr. Karidis'e göre Zellweger, alnının kusursuz güzelliğini de botoksa borçlu: "Botoks yaptırmayan biri gülümsediğinde, alnında anlamlı kırışıklar belirir. Zellweger'ın alnı çok pürüzsüz. Bu da göz kapağı ile gözlerinin arasına küçük dozda botoks yaptırdığını işaret ediyor."

Renee bambaşka biri oldu

Gecede Renee Zellweger'a 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Doyle Bramhall eşlik etti. Çift üniversite yıllarında Teksas'ta tanışmış ve arkadaşlıkları 2012'de aşka dönüşmüştü. Renee Zellweger'a yakın kaynaklar, çiftin evlat edinmek istediklerini söylüyor.

Renee bambaşka biri oldu

Radar Online'ın haberine göre, 45 yaşındaki Renee Zellweger çocuk doğurmak için artık çok yaşlı olduğunu düşünüyor. En büyük hayali ise, evlenip Connectiucut kırsalına yerleşmek ve bir aile kurmak. Bunu şimdiye kadar yapamadığı için de mutsuzluk yaşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!