Ebru Gündeş'e beste veren Sıla ne dedi?

Güncelleme Tarihi:

Ebru Gündeşe beste veren Sıla ne dedi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 14:49

Şarkıcı ve söz yazarı ve besteci Sıla, yeni bir albüm çıkaran ve sessizliğini bozan Ebru Gündeş’in Arafta’yım albümü için 2 parçasını birden ücret istemeden verdi.

Haberin Devamı

Son çalışmasında Gökhan Tepe, Gülşen, Sinan Akçıl, Sezen Aksu, Serdar Ortaç ve Efe Bahadır gibi sanatçılar ile beraber çalışan ve onlardan beste satın alınan Ebru Gündeş’in, Sıla’dan da 2 adet şarkısı bulunuyor.

Albüm henüz repartuvar aşamasındayken söz ve müziği Sıla’ya ait olan “Oku Canıma” ile sözü Sıla tarafından yazılan müziği ise Efe Bahadır’a ait olan “Nerdeydin” şarkılarını beğenen Gündeş, Sıla’dan büyük bir sürprizle karşılandı.

SILA'NIN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Başka sanatçılara bestelerini verirken seçici davranan Sıla, bu iki şarkıyı hiçbir ücret talep etmeden Ebru Gündeş’e verirken “Yeter ki sen oku” dediği öğrenildi.

Ebru Gündeşe beste veren Sıla ne dedi

Haberin Devamı

EBRU GÜNDEŞ’İN SON ALBÜMÜNDE YER ALAN PARÇALAR:

Araftayım
Aramızda
Aşkın Huzurunda
Aynı Aşklar
Bir Devir Bitti
Her Durumda
Mecbursun
Müstehak
Nerdeydin
Oku Canıma
Soğuk Odalar
Sor Bakalım
Üflediler Söndüm

12 Ekim 1974 İstanbul doğumlu yorumcu Ebru Gündeş konfeksiyon işçisi olarak çalışırken Neşe Demirkat ile tanıştı ve Koral Sarıtaş ve Selçuk Tekay’ın bulunduğu Marş Müzik’e imza attı. Emel Sayın’ın vokalistliğini yaparak bir süre deneyim kazanmıştır. 1993 senesinde ilk albümü “Tanrı Misafiri” ile sevenlerinin karşısına çıkan şarkıcı milyonluk satış rakamlarına ulaşmıştır.
Tatlı Bela albümüyle, 1995 senesinde 1. Kral TV Video Müzik Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın TSM Sanatçısı’ ödülüne layık görüldü. Halen sunuculuğunu ve yapımcılığını Acun Ilıcalı’nın yaptığı O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Ebru Gündeş “Araftayım” adlı albümü ile hayranlarını sevindirdi.

BEYAZ'DAN Sıla'YA CANLI YAYINDA SÜRPRİZ


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!