'Kadınlardan özür dilemek istiyorum. Pişmanım'

Güncelleme Tarihi:

Kadınlardan özür dilemek istiyorum. Pişmanım
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 14:34

Almanya'da işbulma kurumu çalışanı, iki hayat kadınından iş karşılığı seks talep etti. 62 yaşında, evli ve bir kız çocuğu babası sanık Anton Paul T. mahkemede “kadınlardan özür diliyorum. Çok pişmanım. Çok büyük bir b.k yedim” dedi.

Haberin Devamı

Almanya'nın Stuttgart kentinde iş bulma kurumuna başvuran hayat kadınlarına iş karşılığı seks teklif eden bir memur yargı önüne çıktı. 62 yaşında ve 40 yıldır iş bulma kurumu görevlisi Anton Paul T., Stuttgart Yerel mahkemede yargı önüne çıktı. Sanık mahkemede, “Kadınlardan özür dilemek istiyorum. Pişmanım. Bu benim yaptığım çok b.ktan” dedi. Evli ve bir kız çocuğu olan sanık Anton Paul T., işyerinin olay üzerine çıkışını verdiğini, şimdi günlük 65 Euro hastalık parasıyla geçinmek zorunda kaldığını, psikolojik tedavi gördüğünü ve defalarca intiharı düşündüğünü anlattı.

FERMUARINI ÇÖZDÜ
İddianameye göre iş bulma kurumu memuru Anton Paul T., iş bulmak için gelen iki hayat kadınına elinde ikisine iş yeri teklifi bulunduğunu söyledi, ancak bunun karşılığında seks hizmeti istedi. Sanık ayrıca bir devlet memuru olarak devlet makamında kadınların gögüslerini okşayıp pantolonunun fermuarını çözerek, masturbasyon yaptı.

GİZLİ OTURUM
Tanık olarak gelen biri İtalyan öteki İspanyol iki hayat kadının ifadeleri gizli oturumda alındı. Kadınlardan biri ifadesini verdikten sonra ağlayarak mahkeme salonunu terketti. Mahkeme, sanığa baskı suçundan iki yıl ceza verdi ve suçunu itiraf ettiği için cezası tecil edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!