Oturma odanız küçük mü?

Güncelleme Tarihi:

Oturma odanız küçük mü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2014 14:05

Oturma odanız küçük diye canınız sıkılmasın. Çok ufak detaylarla küçük oturma odanızda şıklığı ve ferahlığı yakalayabilirsiniz...

Haberin Devamı

Öncelikle salonunuzun her metrekaresinden en iyi nasıl faydalanabileceğinizi planlayın. Odanın girinti ve çıkıntılarını ne şekilde değerlendirebileceğinizi düşünün. Örneğin cam çıkıntılarını güzel bir sedirle değerlendirebilirsiniz. Ya da yuvarlak cam çıkıntılarını yine yuvarlak bir masa ile yemek bölümü gibi düşünebilirsiniz.

Evinizdeki bazı mobilya parçalarını farklı işlevlerde kullanabilirsiniz. Örneğin: Bir pufu zaman zaman sehpa olarakta değerlendirebilirsiniz.

Oturma odanız küçük mü


Televizyonu duvara asmak küçük odalar için akıllıca bir çözüm olabilir. Odanın daha geniş görünmesi için puflardan faydalanabilirsiniz. Bir duvarı tavana kadar dolapla değerlendirmek size oldukça yer kazandıracaktır. Elinizin altında ki birçok eşyayı bu tip dolaplarda toplayabilirsiniz.

Oturma odanız küçük mü


Küçük mekanlarda dışarının ışığından en güzel şekilde faydalanmaya çalışın. Evinizin aydınlık ve ferah görünmesi için açık renkleri tercih edebilirsiniz. Ancak zemin ve mobilyalarda bir kontrast yaratmanız daha hoş bir görüntü elde etmenizi sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Oturma odanız küçük mü


L koltuk modelleri de küçük odalar için güzel bir çözümdür. Hem size rahat bir oturma olanağı sunar, hem de yerden tasarruf etmiş olursunuz. Doğal renklerin yanı sıra aynalar ve şeffaf mobilyalarda küçük odalarınızı daha geniş göstermede size yardımcı olacaklardır. Örneğin: Cam bir sehpa ya da burada olduğu gibi şeffaf plastik sandalyeler.

Oturma odanız küçük mü

BAKMADAN GEÇME!