Vakıfbank'tan sanayiciye uygun kredi

Güncelleme Tarihi:

Vakıfbanktan sanayiciye uygun kredi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2014 01:04

VakıfBank, Ege Bölgesi Sanayi Odası ile imzaladığı protokolle uygun faiz oranı ve vade seçenekleri ile oda üyelerine kredi verecek.

Haberin Devamı

VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan ile Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi, bankanın EBSO üyelerine yönelik kredi kampanyası için protokol imzaladı. VakıfBank protokolde yer alan "Hesap Ortada Kredi Kampanyası" kapsamında; 7 yıla kadar vadeli iş yeri edindirme kredisini yüzde 1.03’ten başlayan faiz oranlarıyla, 5 yıla kadar vadeli işletme ihtiyaç kredisini ise yüzde 1.09’dan başlayan faiz oranları Ege Bölgesi Sanayi Odası Üyelerine sunacak. Ege Bölgesi Sanayi Odası Üyeleri ayrıca, uygulanacak finansal desteklerden ve VakıfBank KOBİDOST işletme ihtiyaç kredilerinden de uygun faiz oranlarıyla yararlanabilecek. Üyeler nakdi, gayrinakdi krediler ve dış ticaret işlemleri için de uygun faiz, komisyon ve ödeme seçeneklerinde de faydalanabilecek.

Haberin Devamı

İmza töreninde konuşan VakıfBank Genel Müdürü Halil Aydoğan "VakıfBank olarak diğer illerimizde olduğu gibi, İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesi’nde de girişimcilerimizin ve yatırımcılarımızın yanındayız. Bizlere emanet edilen tüm finansal kaynakları en uygun ödeme koşulları ve düşük faiz oranlarıyla sizlerin hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

Vakıfbanktan sanayiciye uygun kredi

Ege Bölgesi Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Erdoğan Çiçekçi ise, yönetime geldiklerinden bu yana VakıfBank ile imzalanan dördüncü protokol olduğunu hatırlatarak "Söz konusu protokoller ile üyelerimize, hep daha iyi koşullarda kredi sağlama imkanını sunmaya çalışıyoruz. Reel sektör ve finans sektörünün birlikteliğinin önemine inanıyoruz. Türkiye’nin kalkınmasının yolu üretimden geçiyor. Bu yolda atılan her adım, Türkiye’yi hedeflerine daha sorunsuz ulaştıracaktır. Mutabakata varılan kredi protokolü ile VakıfBank, üyelerimize uygun maliyet ve vade seçenekleri ile kredi kullandıracaktır" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!