O Ses Türkiye'de gecenin en iyi performansı

Güncelleme Tarihi:

O Ses Türkiyede gecenin en iyi performansı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 10:54

Şarkıya girdiği anda tüm salonu ve ekran başındaki izleyicileri kendine hayran bırakan Berfin Bulut'un Gelevera Türküsü büyük beğeni topladı. O Ses Türkiye'de dün gecenin adından en çok söz ettiren yarışmacısı 18 yaşındaki Berfin Bulut için 4 jüri üyesi de döndü ama o hakkını Athena Gökhan'dan yana kullandı.

Haberin Devamı

TV 8 ekranlarında yayın hayatına devam eden O Ses Türkiye’nin yeni jüri üyeleri Mazhar Alanson ve Özkan Uğur yarışmaya çok renk katacağa benziyor. Hadise, Gökhan Özoğuz ve Ebru Gündeş’ten program sırasında övgüler alan MFÖ grubunun üyeleri sempatik tavırları ve espirileriyle de geceye damgalarını vurdu.

Berfin türküyü seslendirmeye başladığı andan itibaren tüm salonu kendine hayran bıraktı. 4 jüriyi birden jüriyi döndüren Berfin seçimini Gökhan'dan yana kullandı. Yarışmacı, dönen jüri üyelerinin arasından Athena Gökhan’ı seçince, Özoğuz da bu işe çok sevindi ve ayağa kalkarak Berfin'e sarıldı.

Haberin Devamı

Orjinali Hollanda meşeli The Voice yarışmasının Türkiye versiyonu olan O Ses Türkiye, ilk olarak ABD'nin NBC kanalında 26 Nisan 2011 tarihinde başladı. Şu ana kadar İngiltere, İrlanda ve Fransa gibi farklı ülkelerde de yayınlandı. 3 ana bölümden oluşan yarışmada, birinci bölümde jüri üyeleri ilk önce kendi takımlarını aralarında tatlı sert rekabet ederek seçiyor, daha sonda oluşturduğu takımlarla mücadele ediyor ve finalde ise birbirleriyle çarpışıyorlar.

Haberin Devamı

O Ses Türkiyede gecenin en iyi performansı

TWITTER’DA NELER KONUŞULDU?

Alper Özarslan: Kız bir "hey gidi Karadeniz" dedi ben Egeden titredim helal sana Berfin Bulut
Hamza Şamlıoğlu: Rabbim ses vermiş yahu!
Elmin Xalilov: Futbola gore O Ses'e baxammadim, indi baxiram. Berfin Bulut cempion ola biler, hele hele Gokhanladisa
Bahar: Berfin Bulut helal olsunn
merve daban: O ses berfin bulut şimdiden belli ...
E.U: Bu seneki favorilerim Halil Akıl, Emincan İçer, Deha Duygu Sayar ve Berfin Bulut
AAA: Berfin Bulut çok iyi söyledi helal
Yunus Emre AKDAĞ:? Harbiden çok iyi ses
Kamil Başkın:? Berfin Bulut Gelevera Deresi'yle jüriyi mest ett

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!