Sanatsever Melo!

Güncelleme Tarihi:

Sanatsever Melo
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 11:02

İş ortağıyla çektirdiği fotoğrafı İtalya'daki bir tasarımcıya gönderip 700 pırlantayla sanat eseri haline getirten Galatasaraylı Melo, bu jest için 150 bin Euro ödedi

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldız futbolcusu Felipe Melo, yeni ortağı Ümit Akbulut'la çektirdiği fotoğrafı sanat eseri haline getirdi.

Ünlü sporcu geçen hafta, yurtdışından yıldız isimleri Türkiye'ye getiren B4L adlı organizasyon ve menajerlik şirketine ortak olduğunu açıklamıştı. Felipe Melo, ortağı Ümit Akbulut ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı İtalya'daki ünlü bir sanatçıya gönderip, yeniden tasarlattı. Ortağına sürpriz yapan sporcu, Akbulut ile çektirdiği fotoğrafına 700 pırlanta taş koydurttu.

ETOO, RONALDO VE DROGBA DA YAPTIRMIŞTI
Tablo, iki ortağın şirket binasına asılacak. Değeri 150 bin euro olan çalışmayla poz veren Felipe Melo ve Ümit Akbulut'un tablosunu yapan İtalyan tasarımcı daha önce de Eto'o, Ronaldo, Drogba, Neymar gibi ünlü futbolcuların fotoğraflarını tasarlamıştı. Özel olarak hazırlanan tabloda Melo ve Akbulut'un resmi dışında ortak oldukları şirketin pırlanta taşlar ile yazılmış adı da yer alıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!