'Fashionİst 2014', 300 milyon dolarlık iş hacmi üretecek

Güncelleme Tarihi:

Fashionİst 2014, 300 milyon dolarlık iş hacmi üretecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 10:52

Fashionİst Fuarı; abiye, gelinlik ve damatlık modasının dünyaca ünlü marka ve tasarımcılarını ikinci kez İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Patika Fuarcılığın organize ettiği, OTİAD’ın (Osmanbey Tekstil İşadamları Derneği) destek verdiği fuar, 21-23 Kasım 2014 tarihleri arasında Lütfü Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı ile İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

30’un üzerinde yerli ve yabancı tasarımcı ile yüzlerce abiye, gelinlik ve damatlık markası, 2015 yılı kreasyonlarını “FASHIONİST” Abiye, Gelinlik ve Damatlık Fuarı’nda sergileyecek. Fuara, ulusal ve uluslararası abiye, gelinlik, damatlık üreticilerinin yanı sıra pek çok ünlü markanın satın alma yöneticileri de katılacak.

Fashionİst 2014, 300 milyon dolarlık iş hacmi üretecek

25 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek FASHIONİST’te bu yıl, sektöre yön veren 120 seçkin firmanın en şık ve en özgün abiye, gelinlik ve damatlıkları moda severlerle buluşacak.
Fuar boyunca yerli ve yabancı tasarımcıların gerçekleştirileceği birbirinden renkli defilelerin yanı sıra yüzlerce ünlü markanın düzenleyeceği sergi ve gösterilerle, 2015 yılının abiye, gelinlik ve damatlık modası tanıtılacak.

Haberin Devamı

Türk tasarım ve markaları dünya pazarına açılıyor
Abiye, gelinlik ve damatlıkta Türk tasarımcıları ile Türk markalarına, Avrupa başta olmak üzere Rusya, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Afrika pazarında yeni ufuklar açan fuar, bu yıl 65 ülkeden 25 bin kişinin üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçiye ev sahipliği yapacak.

İlk yılında 47 ülkeden 12 bini yabancı olmak üzere 18 bin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan Fashionİst, ünlü tasarımcıların özgün modelleri ve markaların yeni kreasyonları ile dünya moda trendlerini belirleyen bir organizasyon olmayı hedefliyor.

Geçtiğimiz yıl katılımcılarına 150 milyon dolarlık bir iş hacmi sağlayan ve bu yıl 300 milyon dolarlık bir iş hacmine ulaşması hedeflenen Fashionİst Fuarı, Türk tekstil sektörü ile Türk abiye modasına yön veren Osmanbey tekstil sanayicilerine yeni ve büyük pazarlar yaratması açısında da büyük bir önem taşıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!