Karadayı 82. bölüm fragmanı yayınlandı

Güncelleme Tarihi:

Karadayı 82. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2014 10:06

Karadayı'nın 82. bölümünde Mahir bir başına Sarı Cemal'in mekanına girer ve 17 yaşındaki bir kızı oradan kurtarır. Mahir şimdi Sarı Cemal'in bir numaralı düşmanı olmuştur. İşte Karadayı 82. bölüm fragmanı. Yeni bölüm 27 Ekim Pazartesi günü ATV'de.

Haberin Devamı

Karadayı en son bölümde ne oldu? Kabadayıların karşısına dikilen Mahir, malları kendisinin aldığını söyler. Kütük Nail ile işbirliği yapan Sosyete Yusuf, Mahir’in böyle davranmasının ardında ne tür bir güç olduğunu anlamaya çalışırlar. Çünkü daha önce hiç kimse buna cesaret edememiştir. Nail ise onun devlet adına çalıştığına neredeyse adı gibi emindir ve devletle olan bağlantısının ortaya çıkmaması için bu işi düzenlediğini düşünür. İstanbul’un ve alemin önde gelen kabadayıları ise Mahir’in söylediklerini daha mantıklı bulurlar ve onu uzaktan takip etmeye başlarlar.

Feride ve Mahir uzun bir zaman sonra karşı karşıya gelir. Bir çay bahçesinde buluşan ikili birbirlerine tekrar bir şeyler hissetmeye başlarlar. Bir zamanlar hayalini kurdukları, evlendikten sonra yaşamayı planladıkları evlerine giderler ve birbirleriyle yakınlaşırlar. Mahir o gece Feride’ye tekrar umut verdiği için pişmanlık duyar ama iş işten geçmiştir. Şimdi Feride’yi kendisinden soğutmak için Belgin’den yardım isteyecektir.

Haberin Devamı

Sosyete Yusuf şüphelerinin gereksiz çıkacağını ne zaman anlayacak? Kulüp işletmecisi ve Kabadayı aleminin en önemli isimlerinden biri olan Sosyete Yusuf’u diğer kabadayılardan ayıran en önemli fark kitap okumayı çok sevmesi, şiire olan ilgisi ve kendine has cezalandırma teknikleridir. Adab-ı muaşeret kurallarını bildiğini, giyimi ve kuşamıyla, hal ve hareketleriyle ortaya koyan Yusuf’un adı bu yüzden Sosyete’ye çıkmıştır. Çalıştırdığı kulüp aslında kendi pis işlerini döndürdüğü bir paravandır. Sosyete Yusuf karakterine geçtiğimiz sezonlarda Muhteşem Yüzyıl’da Matrakçı Nasuh’u canlandıran Fatih Al can veriyor. 12 Eylül 1976 Ankara doğumlu olan Al, 2003 yılında "Sihirli Annem" ile televizyondaki oyunculuk hayatına adım attı.Oynadığı filmler: Hazan Mevsimi - Bir Panayır Hikâyesi, Bizim Büyük Çaresizliğimiz, Evdeki Yabancılar ve Daire.

Karadayı 82. bölüm fragmanı yayınlandı

BAKMADAN GEÇME!