Gümrük kapılarında sistem arızası

Güncelleme Tarihi:

Gümrük kapılarında sistem arızası
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 21:03

Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürü Müslüm Yalçın, gümrük kapılarına internet sağlayan sistemde meydana gelen arıza nedeniyle gümrük kapılarındaki sistemin bir süre çalışmadığını bildirdi.

Haberin Devamı

Yalçın, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türkiye'deki gümrük kapılarına internet sağlayan sistemde arıza meydana geldiğini arıza giderilene kadar personellerin manuel giriş yaparak beklemelerin önüne geçtiğini ifade ederek, "İnternet sağlayıcısındaki sorun nedeniyle tüm Türkiye gümrük kapılarında sistem arızası 17.00'de başladı,18.25'te giderildi. Arızanın giderilmesiyle manuel bilgi girişi internet üzerinden yapılmaya başlandı. Memurlarımız herhangi bir magduriyet olmaması için giriş ve çıkış işlemlerindeki kayıtları manuel alarak, beklemelerin önüne geçti" dedi.

Borussia Dortmund'un malzemelerini taşıyan otobüs de bekledi

Galatasaray'ın, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda 22 Ekim Çarşamba Borussia Dortmund ile yapacağı maç için rakip takımın malzemelerini Türkiye'ye getiren otobüsün, sigortası olmaması nedeniyle bir süre Kapıkule Gümrüğü'nde bekletildiğini de ifade eden Yalçın, sigorta işlemlerinin tamamlanmasının ardından otobüsün İstanbul'a doğru yola çıktığını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!