Fikret Orman'dan 'yalan'lı gönderme

Güncelleme Tarihi:

Fikret Ormandan yalanlı gönderme
Oluşturulma Tarihi: Ekim 20, 2014 18:26

UEFA'nın mali açıdan yakın takibe aldığı Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, "Bizim yalan bir beyanımız yok, bütün beyanlarımız doğrudur" diye imalı bir açıklama yapt

Haberin Devamı

Finansal Fair Play'e uymadığı gerekçesiyle UEFA tarafından yakın takibe alınan Beşiktaş'ın başkanı Fikret Orman, herhangi bir ceza almayı beklemediklerini söyledi.

A Spor'a gündemdeki konuları değerlendiren Orman, diğer kulüplere gönderme yaparak, "Bizim yalan bir beyanımız yok, bütün beyanlarımız doğrudur" dedi.

"SOSA'NIN BONSERVİS PARASINI DA ÖDEDİK"
Önce kiralık olarak getirdikleri Sosa'nın bonservisini aldıklarını belirten Orman, şunları söyledi:
"Beşiktaş’ın bir yalan beyanı yoktur. Bütün vermiş olduğumuz beyanlar doğrudur. Şu anda bizim hiçbir davamız yoktur. Vadesi geçmiş borcumuz da yoktur. Biliyorsunuz bundan bir hafta evvel Sosa’nın bonservisini aldık, onun da parasını ödedik. Tabi UEFA’nın 2013'te gelen bazı kuralları var. Onlara göre inceleme yapacaklar. Onlarla daha bir temasımız olmadı. Ama bir şey çıkacağını tahmin etmiyorum."

Haberin Devamı

"FENERBAHÇE VE PARTİZAN MAÇLARI OLİMPİYAT'TA"
Fikstüre göre yakın zamanda iç sahada oynayacakları maçların statları ile ilgili polemiklere de cevap veren Fikret Orman, "Fenerbahçe ve Partizan maçlarını Olimpiyat Stadı’nda oynayacağız. Kasım’ın sonundaki maçımızı belki Ankara’da da oynayabiliriz. Bir aramızda tartışmamız lazım" dedi.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!