Cara Delevingne makyajı

Güncelleme Tarihi:

Cara Delevingne makyajı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2014 15:56

Podyumların en beğenilen yüzlerinden Cara Delevingne'nin genellikle kullandığı makyaj çeşitlerini inceliyoruz...

Haberin Devamı

Frambuaz dudaklar

Yüzünüzdeki en ateşli bölgeniz dudaklarınız olmalı. Geri kalan kısımsa daha geri planda ve gölgede kalmalı. Bunun için teninizi bütün olarak gösterecek şekilde pudralamalı, yanaklarınızı fırçayla kırmızılaştırmalı ve gözlerde transparanlığı sağlamalı.

Manyetik gözler

Cara Delevingne'in büyüleyici mavi gözleri yanar döner gümüş rengiyle kaplanmış. Tüm göz kapağını saran yanar döner efektini, siyah eyeliner kullanarak gözler belirginleştiriyoruz. Alt ve üst kirpiklerin iç kısımlarına da kalem çekerek ve siyah maskara kullanarak gözlerdeki parıltı efektini biraz geri planda bırakmalı. Gözlerdeki bu çekici etkiyi transparan dudaklardan başka hiç birşey tamamlayamaz.

Cara Delevingne makyajı


Kedi bakışlar

Haberin Devamı

Siyah eyelinerınızla kedi bakışı yaratacak şekilde kuyruk çekmeli. Tendeki yumuşak kadife dokuyu yaratmak için elmacık kemiklerini bir miktar pudrayla renklendirmek gerekebilir. Kaş ve şakaklarınızda ince ve uyumlu bir görünüm için bu gerekli.

İki renkli gözler

Burada gözün iç kısımlarına kalem çekerek gözlerin belirginleşmesi ön planda. Göz kapağının yarısını kaplayacak şekilde elektrik mavi bir far sürmeli ve bu mavi farın üzerine ince bir eyeliner çekmeli. Bu da size iki renkte havalı bir görünüm yaratır.

Cara Delevingne makyajı


Özel bakışlar

Gözlerinizin bir köşesine kondurulmuş altın dokudan başka ne daha şık durabilir ki? Cara'nın bakışları göz altına çekilmiş siyah kalem ve aynı renkteki bir maskarayla gözleri belirginleştirdikten sonra, göz pınarına yakın bölgeye üst ve alt olmak üzere her iki kısma altın rengi bir dokunuş konduruyoruz. Tüm dikkatin gözlerde olması için dudaklar transparan bırakılıyor.

Neon dudaklar

Bu bir yıldız etkisi. Dudaklar fuşya pembe ve turuncu gibi florasan renklere bürünüyor. Bunun içinse nötr bir makyaj şart. Cara Delevingne siyah kalınlaştırılmış kaşları, bembeyaz teni ve kırmızı tonlarında parlak dudaklarıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Cara Delevingne makyajı

Vinil gözler

Cara Delevingne'i "femme fatal" yapan etkiler fuşya pembe dudakları ve virgül şeklinde çekilmiş ultra siyah eyelinerı.

Pastel gözler

Klasik ve kolay bir makyaj. Kirpik hizasında siyah kalemle çerçevelenmiş gözler, göz kapaklarını canlı tutan gri ışıltılı bir far ve gözleri daha da belirginleştiren bir makyaj. Pembe bir pudrayla yanaklara hafif dokunuşlar da gerek.

Cara Delevingne makyajı

Grafik oyunları

Ten rengi ve buğulu bakışların bir arada tutulduğu soluk dudaklar. Bu makyaj kontrastlığın bir arada tutulduğu soluk bir makyaj aslında. Buğulu gözlerin bu versiyonunu biz çok sevdik. Siyah mat bir far sayesinde ortaya çıkan grafiksel dokular.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!